Dorel Coica: „M-aţi copleşit, frumoaselor”

coica-csmcoica-csm
Primarul Dorel Coica a avut azi, 16 mai parte de o surpriză de proporţii pusă în scenă de conducerile CSM Satu Mare şi a Colegiului Tehnic de Transporturi şi Telecomunicaţii „Ion I. C. Brătianu”, respectiv de fetele echipei de volei a clubului sătmărean.

La ieşirea din sala de concerte a Filarmonicii „Dinu Lipatti”, acolo unde edilul a participat la simpozionul dedicat „Zilei Internaţionale a Asistenţilor Medicali”, acesta a fost întâmpinat de fetele echipei de volei a CSM Satu Mare şi de preşedintele clubului, Valeriu Neagu, care i-au înmânat cu ocazia zilei de naştere un tricou înrămat ce poartă semnăturile sportivelor şi a antrenorului echipei, dar şi o fotografie cu echipa de volei.

„M-aţi copleşit, frumoaselor. Aceste tablouri vor fi aşezate în cabinetul primarului. Sunt foarte frumoase, iar gestul vostru mă lasă fără cuvinte. Vă mulţumesc din suflet” a declarat edilul profund impresionat de gestul celor de la CSM.

Primarul Dorel Coica îşi sărbătoreşte ziua de naştere sâmbătă, 17 mai, ocazie cu care îi urăm şi noi un sincer „La Mulţi Ani!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.