Laura Bota propune două sensuri giratorii pentru fluidizarea circulaţiei în Satu Mare

pmp-satu-mare
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP) Satu Mare, dr. Laura Bota, candidatul formaţiunii politice pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2, susţine că sensurile giratorii reprezintă „o soluţie uşoară, rapidă, europeană şi modernă pentru fluidizarea circulaţiei în municipiul Satu Mare”.
În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 15 mai, lidera PMP Satu Mare a declarat că sensurile giratorii ar duce la fluidizarea circulaţiei iar investiţia pentru realizarea acestora ar fi incomparabil mai mică decât cea necesară pentru construirea centurii de ocolire a municipiului, reşedinţă de judeţ şi al celui de-al treilea pod peste Someş. „Am văzut zilele trecute cum a venit, cu mare fast, premierul României, domnul Victor Ponta promiţând al treilea pod peste Someş şi centura de ocolire a municipiului Satu Mare. PMP, prin Laura Bota, a găsit însă o soluţie uşoară, rapidă, europeană şi modernă pentru fluidizarea circulaţiei, şi anume, construirea unor sensuri giratorii. Am văzut aceste soluţii în toate oraşele mari din ţară. Am depus în acest sens un memoriu la Primăria Satu Mare, propunându-i domnului primar o soluţie mult mai eficienţă, europeană şi mai puţin costisitoare decât centura de ocolire şi al treilea pod”, a declarat lidera PMP Satu Mare.
Potrivit Laurei Bota, construirea a două sensuri giratorii la capetele celor două poduri, unul la Burdea iar al doilea la Crinul, ar rezolva problemele de trafic cu care se confruntă zi de zi şoferii sătmăreni.
Referitor la acelaşi subiect, vicepreşedintele PMP Satu Mare, Nelu Sandu Mărcuţ, prezent la conferinţa de presă de azi a declarat că „nu se pot spăla banii la două sensuri giratorii dar se pot splăla la al treilea pod şi la centura de ocolire. Acolo ar fi implicate multe firme dar şi foarte mulţi bani. Iată ce aşteaptă guvernanţii noştri dar şi oficialii de la Satu Mare”.
În altă ordine de idei, dr. Laura Bota a rugat partidele politice „să-şi desfăşoare campania în limitele legii şi să nu mai vandalizeze bannerele noastre deoarece avem dovezi clare cu privire la cei care ne distrug acele bannere”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.