Premierul Victor Ponta, în vizită oficială la Draxlmaier Satu Mare

ponta-draexlmaierpontasm3pontasm4pontasm2
Premierul României, Victor Ponta a efectuat azi, 14 mai o vizită oficială la fabrica Draxlmaier, cel mai mare agent economic din judeţul Satu Mare.

Primul ministru a fost însoţit de prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, vicepreşedintele aceleiaşi instituţii, Mircea Govor, deputatul Octavian Petric, viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Radu Roca şi de candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2, Ovidiu Silaghi.

Conducerea companiei a făcut o scurtă descriere a fabricii din Satu Mare, subliniind faptul că Draxlmaier este cel mai important angajator nu doar din judeţul nostru ci şi din nord-vestul ţării.

„Cred că Guvernul trebuie să-i mulţumească fiecărei companii care angajează cel puţin un om. În cadrul Draxlmaier România trebuie să mulţumesc de cel puţin 14.000 de ori, iar aici la Satu Mare de 7.000 de ori. Am înţeles că anul trecut au fost angajaţi 2.000 de persoane iar în acest an alţi 600. De asemenea, mă bucur să văd că aici la Satu Mare compania a decis să facă cele mai mari investiţii. Vorbim despre una dintre cele mai mari companii cu capital străin din România, şi un lucru foarte important, fără datorii la fisc”, a declarat premierul după ce a vizitat fabrica sătmăreană.

Totodată, premierul a făcut referire şi la eliminarea, începând cu data de 1 iunie, a impozitului pe profitul reinvestit „ceea ce este un lucru extrem de benefic pentru investitori”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.