Peste 1000 de noi membri la TSD Satu Mare (galerie foto)

ponta-tsd-satu-mare14ponta-tsd-satu-mare01ponta-tsd-satu-mare02 ponta-tsd-satu-mare03ponta-tsd-satu-mare20 ponta-tsd-satu-mare21ponta-tsd-satu-mare04 ponta-tsd-satu-mare05 ponta-tsd-satu-mare06ponta-tsd-satu-mare07 ponta-tsd-satu-mare08 ponta-tsd-satu-mare09 ponta-tsd-satu-mare10 ponta-tsd-satu-mare11 ponta-tsd-satu-mare13ponta-tsd-satu-mare15 ponta-tsd-satu-mare16 ponta-tsd-satu-mare17 ponta-tsd-satu-mare18 ponta-tsd-satu-mare19
Premierul României, Victor Ponta a participat azi, 14 mai la o întâlnire cu peste 1.000 de tineri, noi membri ai TSD Satu Mare, cărora le-a înmânat carnetele de partid. Evenimentul s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor.

La intrarea în sală premierul a fost primit cu entuziasm de către tinerii prezenţi care au scandat „Ponta preşedinte”, manifestându-şi astfel susţinerea pentru o eventuală candidatură la prezidenţialele din toamna acestui an pentru actualul premier. La eveniment, Victor Ponta a fost însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea, de europarlamentarii Corina Creţu, Daciana Sârbu, Ioan Mircea Paşcu şi Ovidiu Silaghi, fostul ministru de Interne Ioan Rus, preşedintele TSD de la nivel naţional Mihai Sturzu, dar şi liderii locali ai PSD Satu Mare.

„Uitându-mă în sală, cel mai mult mi-aş dori să fiu din nou preşedinte al TSD şi mi-aş dori această funcţie mai mult decât pe cea de preşedinte al României. Aţi făcut o alegere bună să vă înscrieţi în TSD. Arătaţi ca o echipă, ca o armată. Dacă în trecut ne mai făceam probleme pentru Satu Mare, din cauza frământărilor de aici, azi am încredere deplină în această organizaţie. Aţi muncit mult şi aţi creat o organizaţie puternică şi vă asigur că la alegerile din 25 mai, PSD-ul va obţine cel mai mare scor din istoria sa”, a declarat premierul României.

În luarea de cuvânt Ioan Rus a făcut o scurtă incursiune în istoria partidului pe care îl reprezintă caracterizându-l ca fiind „cea mai puternică forţă politică din ţară. Stând de vorbă în trecut cu mai mulţi lideri de dreapta, aceştia mi-au spus că PSD-ul va muri odată cu retragerea lui Ion Iliescu şi ai celor din generaţia lui. Nu au murit. Alţii au spus că va muri odată cu retragerea generaţiei lui Adrian Năstase. Nu s-a întâmplat acest lucru. PSD-ul nu a murit nici după retragerea în plan secund a lui Mircea Geonă şi a generaţiei sale. Uitaţi-vă în sală domnule preşedinte, domnule prim-ministru. Aceşti tineri vor duce mai departe acest partid, voi cei care, asemeni generaţiei actuale a lui Victor Ponta, nu prea aţi cunoscut comunismul”, a declarat fostul ministru de Interne Ioan Rus.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare a mulţumit premierului „pentru că în nici zece zile ne-aţi onorat judeţul cu a doua vizită. Dacă în urmă cu ceva vreme au fost probleme la Satu Mare, toate astea au trecut şi am reuşit să construim o organizaţie puternică, o adevărată forţă. În rândul TSD Satu Mare s-au înscris 1.158 de membri noi care îşi vor primi azi carnetele. După cum vedeţi, avem asigurat viitorul acestui partid”.

„Sunteţi tineri şi sunteţi frumoşi. Aţi ales să vă înscrieţi în cel mai important partid politic din ţară. Avem nevoie de voi. Voi tinerii aveţi forţa iar noi înţelepciunea şi împreună formăm o echipă puternică”, a declarat primarul Dorel Coica.

Totodată, au mai luat cuvântul vicepremierul Liviu Dragnea, europarlamentarii Daciana Sârbu, Corina Creţu, Ioan Mircea Paşcu şi deputatul PSD, Mihai Sturzu. După luările de cuvânt ale oficialităţilor, premierul Victor Ponta a înmânat carnetele de partid noilor membri ai TSD Satu Mare.

Un Comentariu la "Peste 1000 de noi membri la TSD Satu Mare (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.