Primăria a inaugurat locurile de parcare din Cartierul Micro 16

parcare1parcare2parcare4parcare3
Azi, 13 mai a avut loc recepţia primei etape a lucrărilor de amenajare a parcărilor de pe străzile Iasomiei şi Capricornului din Cartierul Micro 16. Potrivit primarului municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, în urma demolării celor 580 de garaje din Micro 16 au rezultat peste 1.400 de locuri de parcare, în 11 locaţii diferite.
La recepţia lucrărilor au participat primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, city-managerul Dan Băbuţ, directorul SC Apaserv SA, Dan Stegerean, conslierul local Radu Roman şi candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2, europarlamentarul Ovidiu Silaghi.
Primarul a declarat că până în momentul de faţă a fost finalizată prima fază a lucrărilor, adică asfaltarea şi trasarea parcărilor. „Urmează montarea stâlpilor pentru iluminat dar şi a unor camere de supraveghere video ce vor fi racordate la sistemul de urmărire a Poliţiei Locale”, a declarat Coica. Primarul a subliniat şi faptul că un sprijin considerabil în realizarea acestui obiectiv l-a avut din partea lui Ovidiu Silaghi, încă de pe vremea când acesta a fost ministru al Transporturilor. La rândul său, Silaghi a apreciat gestul sătmărenilor care au ales să-şi demoleze garajele contribuind astfel la înfrumuseţarea cartierului în care locuiesc.
La rândul său, directorul Apaserv a declarat că în aceste parcări toată reţeaua de canalizare a fost refăcută, astfel că nu vor exista probleme.
În Cartierul Micro 16, cele 11 parcări sunt amenajate pe o suprafaţă de 30.900 metri pătraţi, iar valoarea totală a proiectului este de 4,69 milioane lei. Potrivit primarului taxa de parcare va fi de 200 de lei pe an.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.