Care este secretul părului Corinei

corina
Sătmăreanca Corina Bud, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România spune că e foarte mândră de look-ul ei natural şi că nu ar apela la niciun fel de artificii. Spre exemplu, pentru a-şi îngriji părul Corina investeşte câteva sute de lei pe lună în produse ce conţin extracte naturale.

Corina este dintre puţinele cântăreţe din România care nu a apelat la măiestria chirurgilor esteticieni, preferând să fie naturală 100%. Cântăreaţa povesteşte că nici măcar părul nu şi-l mai vopseşte de mai bine de cinci ani de zile. Corina are mare grijă de podoaba sa capilară şi investeşte câteva sute de lei pe lună pe produse speciale de îngrijire.

Îndrăgita cântăreaţă spune că a descoperit secretul părului sănătos, şi anume, o gamă de şampoane care au în compoziţie extracte de caviar negru. Potrivit Corinei acesta este un ingredient preţios, care conţine aminoacizi, săruri minerale, proteine şi elemente nutritive care hrănesc părul şi pielea scalpului. „Imediat după spălare îi aplic şi un balsam cu extract de caviar alb pentru un plus de fermitate. Mai folosesc uleiuri naturale de cocos şi de avocado pentru strălucire, însă le aplic doar în cantitate mică şi doar pe vârfuri”, spune Corina.

Cântăreaţa povesteşte că îşi tunde părul de trei ori pe an, îl spală o dată la două zile, îl usucă liber, nu-l întinde cu peria sau cu placa şi nu merge la coafor decât cu ocazia unor evenimente speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.