Pregătirile pentru alegerile din 25 mai au intrat în linie dreaptă

Conferinta-prefectura
65.997 de alegători din Colegiul 2 sunt aşteptaţi pe data de 25 mai la urne pentru a-şi alege reprezentantul în Camera Deputaţilor. Potrivit celor declarate de prefectul Eugeniu Avram în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 12 mai, pe raza celor opt unităţi administrativ-teritoriale din Colegiului 2 vor fi amenajate 64 de secţii de votare.
La conferinţa de presă prefectul a fost însoţit de preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie (BEC) nr. 32 Satu Mare, judecătorul Gelu Coman şi de Loredana Rusu, membru în cadrul BEC.
Avram a declarat că bugetul alocat judeţului satu Mare pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2 este de 622.000 lei, din care 382.000 lei sunt destinate pentru indemnizaţiile membrilor birourilor electorale, 230.000 pentru bunuri şi servicii şi 10.000 lei pentru investiţii.
În luarea de cuvânt, judecătorul Gelu Coman a precizat că toate cele şase candidaturi au fost validate, după ce s-a constatat că îndeplinesc toate condiţiile legale. Potrivit acestuia la BEC a fost depusă o singură sesizare din partea Alianţei PSD-UNPR-PC împotriva partidului Forţa Civică, deoarece formaţiunea politică respectivă şi-a început campania electorală înainte de data prevăzută de lege.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.