O maşina PMP a fost vandalizată şi distrusă

pmp1
pmp4pmp2pmp3

Candidata Partidului Mişcarea Populară (PMP) Satu Mare pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2, dr. Laura Bota susţine că maşina PMP din caravana de campanie a fost vandalizată şi distrusă. Totodată, lidera PMP spune că mai multe bannere ale formaţiunii politice pe care o reprezintă au fost rupte şi tăiate iar afişele electorale au fost distruse sau lipite peste ele afişele altui partid politic.

La coferinţa de presă susţinută azi, 12 mai la sediul PMP, alături de dr. Laura Bota au participat şi lidera Organizaţiei Judeţene de Tineret a PMP Satu Mare, Bianca Racz, respectiv primvicepreşedintele PMP, Nicolae Ciorbă.
„Datorită întâmplărilor recente ce au avut loc odată cu începerea campaniei electorale vroiam să aduc la cunoştinţa sătmărenilor lucrurile mârşave din această competiţie. Maşina PMP din caravană a fost vandalizată şi distrusă, mai multe bannere au fost rupte şi tăiate, mai mult de atât afişele electorale au fost şi ele rupte sau lipite peste ale noastre afişe ale PSD-ului! Dacă cineva are impresia că prin aceste gesturi mârşave mă poate speria sau îndepărta din această competiţie se înşeală amarnic. Am depus plângere la Poliţie şi la BEJ, organele abilitate îşi vor face treaba în acest sens. Se vede clar cât de tare se tem adversarii noştri de noi”, a declarat Bota.
Candidata PMP spune că această bătălie electorală „mă face să fiu şi mai hotărâtă în proiectele mele. Îl anunţ din nou pe domnul Victor Ponta că am de gând să-i stric planurile: în Satu Mare domnul Ponta nu va câştiga încă un soldat care să gireze nelegiuirile, farsele şi aberaţiile guvernării sale. Prioritatea mea ca politician este, şi va fi şi în Parlamentul României, sistemul de sănătate. Sunt de părere că suferinţa principală a sistemului sanitar românesc este gestionarea slabă a fondurilor, corelată cu corupţia”.
În luarea de cuvânt, lidera Organizaţiei de Tineret a PMP Satu Mare, Bianca Racz a declarat că generaţia tânără simte nevoia unei schimbări pe scena politică românească, motiv pentru care tot mai mulţi se alătură Partidului Mişcarea Populară. De asemenea, Racz a declarat că organizaţia pe care o conduce o susţine pe dr. Laura Bota la alegerile europarlamentare şi la cele parţiale pentru Colegiul 2. „Vom munci din plin pentru a câştiga aceste alegeri”, a subliniat lidera tinerilor din cadrul PMP Satu Mare.

4 Comentarii la "O maşina PMP a fost vandalizată şi distrusă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.