Criminalul din Odoreu arestat preventiv pentru 30 de zile

catuse
Gheorghe Nichita, bărbatul din Odoreu acuzat că şi-a ucis mama, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Crima a avut loc vineri (9 mai) seara, în jurul orei 21.00.
Magistraţii Tribunalului Satu Mare au emis sâmbătă, 10 mai mandat de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Nichita, bărbatul din Odoreu acuzat că şi-a omorât mama. Cadavrul femeii de 81 de ani a fost găsit vineri seara într-una din încăperile casei în care aceasta locuia împreună cu fiul său. Cel care a făcut „descoperirea” a fost chiar criminalul care apoi s-a dus la vecini să-i anunţe că şi-a găsit mama moartă în casă şi că lucrurile toate erau întoarse. Oamenii au sunat imediat la „112”. La faţa locului au ajuns echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie însă medicii nu au mai putut salva viaţa bătrânei.
În urma cercetărilor efectuate toate indiciile au condus spre fiul femeii decedate ca fiind posibilul criminal. Sâmbătă după-amiază, Gheorghe Nichita a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul aceleiaşi zile magistraţii Tribunalului Satu Mare au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Potrivit unor surse judiciare bărbatul şi-ar fi omorât mama din cauza averii pe care fremeia dorea să o împartă între cei doi copii ai săi, însă criminalul nici nu vroia sa audă de aşa ceva. Se pare că vineri seara s-a îmbătat şi în urma unor certuri şi-a omorât mama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.