„Sătul de politica amară – Manifest !

Mihai-Huzau
Au trecut două săptămâni de campanie electorală pentru Parlamentul European și observ că majoritatea candidaților nu înțeleg ce este important pentru cetățeni.
Dacă în Europa candidații pentru Parlamentul European se bat în proiecte și viziuni, în România asistăm cu stupoare la același tip de campanie cu care ne-am obișnuit, bazată pe scandaluri, jigniri și răfuieli personale.
M-am săturat de ofense și jigniri de genul “parașută” sau “gunoi” în loc de proiecte și soluții pentru tineri!
M-am săturat de campanii electorale mascate cu sau fără tricouri inscripționate, în loc de proiecte și soluții pentru dezvoltarea economiei și agriculturii.
M-am săturat de acțiuni penibile, cum este plimbatul unei bărci prin centrul orașului, în loc de soluții pentru creșterea salariilor sau a locurilor de muncă.
M-am săturat să asist la agresiuni împotriva unor bătrâni fără apărare în loc să aud soluții pentru creșterea pensiilor acestora.
Nu doresc ca acest manifest să fie considerat un atac la vreun partid sau altul, ci doresc să atrag atenția politicienilor asupra faptului că ar trebui să își câștige voturile prin proiecte și soluții pentru rezolvarea problemelor diverselor clase sociale sau comunități.
Cred, stimații mei colegi din alte partide, că ar trebui să educăm electoratul în a oferi votul celor care dețin cele mai credibile și cele mai bune soluții pentru diverse probleme, nu celor care înjură sau bat mai bine.
Da, dragii mei, sunt revoltat și sper să îmi împărtășiți revolta și să refuzați să le acordați votul celor care practică astfel de mizerii în campania electorală.

MIHAI HUZĂU
Candidatul Forței Civice la alegerile Europarlamentare”.

Un Comentariu la "„Sătul de politica amară – Manifest !"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.