Candidatii Aliantei PSD-UNPR-PC apreciati de catre cetatenii din Piata de Vechituri

piata-de-vechituri-poza

Duminica, inca de la primele ore ale diminetii, viceprimarul municipiului, dr. Radu Roca impreuna cu consilerii locali Manuela Rogoz si dr. Fanea Dumitru, cu directorul medical din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare dr. Paula Mare si 30 de membrii PSD, au fost prezenti in P-ta de Vechituri din municipiul Satu Mare.

Printre discutiile purtate cu cetatenii aflati in numar foarte mare la piata, primarul municipiului dr. Dorel Coica a fost apreciat de catre comercianti datorita faptului ca s-au luat masuri privind schimbarea meselor vechi, delimitarea tarabelor cu produse industriale de cele gospodaresti. In fiecare zi de miercuri si duminica se igienizeaza sectoarele din Piata de Vechituri respectiv se matura si se strange mizeria, se foloseste clorura de vara pentru dezinfectarea spatiului destinat vanzarii animalelor mici cat si toaleta publica din incinta pietei, astfel incat europenizarea pietei sa incurajeze comerciantii la vanzare.

Primarul Dorel Coica doreşte să amenajeze în acel spaţiu şi o piaţă cu fructe şi legume care să deservească sătmărenii care domiciliază în acea zonă a municipiului. „Vrem să împărţim aceasta piaţă pentru ca în spaţiul respectiv să nu funcţioneze doar Piaţa de Vechituri şi să fie şi o piaţă cu legume şi fructe pentru locuitorii din zona Baritiului. De asemenea, dorim să găsim o modalitate pentru ca Piaţa de Vechituri cum este numita acum, să funcţioneze zilnic şi nu doar miercuri şi duminică”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

Printre discutii, pareri si opinii, membrii PSD au impartit matriale electorale, indemnand astfel cetatenii sa se prezinte la vot pe 25 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.