Desant PSD în comuna Tarna Mare

Tarna-Mare
Sâmbătă, 10 mai, în comuna Tarna Mare, membrii Partidului Social Democrat atât din comună cât şi din judeţul Satu Mare au străbătut satele pentru a susţine candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 25 mai.
Aflându-se în campanie electorală membrii PSD au discutat cu cetăţenii, au împărţit materiale electorale şi au transmis un mesaj de mobilizare pentru ziua votului arătând importanţa scrutinului şi spijinul pentru candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare. Cetăţenii din comuna Tarna Mare au fost impresionaţi de discuţiile avute cu reprezentanţii PSD-ului afirmând că sunt români adevaraţi şi îşi vor face datoria de cetăţeni europeni.
Sub sloganul “Mândri că suntem români!” şi “România puternică în Europa!”, membrii PSD au convins cetăţenii din Tarna Mare să se prezinta la vot pe 25 mai.
Din cinci în cinci ani, cetățenii Uniunii Europene își aleg reprezentanții în Parlamentul European, instituţia ai cărei membri sunt aleşi în mod direct şi care le apără interesele în procesul decizional de la nivelul UE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.