PDL-iştii au plimbat o barcă cu poza lui Victor Ponta prin centrul Sătmarului

barca-pdl-ponta01barca-pdl-ponta02barca-pdl-ponta03 barca-pdl-ponta04 barca-pdl-ponta05barca-pdl-ponta06 barca-pdl-ponta07 barca-pdl-ponta08 barca-pdl-ponta09
Manifestările dedicate Zilei Independenţei de stat a României, respectiv Zilei Europei au fost marcate de un mic incident. Când a început defilarea gărzii de onoare doi tineri s-au alăturat coloanei de militari cu o barcă în care era o poză cu premierul Victor Ponta.

Cei doi tineri au fost imediat îndepărtaţi de către poliţişti şi legitimaţi.În câteva secunde şi-au făcut apariţia şi democrat-liberalii în frunte cu preşedinţii de la Organizaţiile Judeţene şi Municipale a PDL, Petre Mureşan, respectiv Claudiu Ardelean, candidatul formaţiunii politice pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2, Ileana Blidar dar şi alţi PDL-işti. Cei doi tineri au fost legitimaţi însă nu au păţit nimic, oamenii legii lăsându-i în cele din urmă să plece.

Deşi nu şi-au asumat oficial iniţiativa acestei acţiuni spunând că ei doar s-au alăturat celor doi tineri, democrat-liberalii s-au hotărât să ducă barca la sediu PSD iar de acolo pe malul Someşului, unde să-i de-a drumul în mod simbolic pe apă „să plece, să ne lase în pace”, a declarat Mureşan, făcând referire la premier.

Grupul de democrat-liberali au plimbat barca prin centrul Sătmarului, s-au oprit în faţa PSD după care s-au îndreptat spre malul Someşului. În cele din urmă s-au oprit pe dig schiţând gestul că aruncă barca în Someş. „Mesajul nostru este unul simplu: români, dacă alegeţi PSD atunci vom merge cu Rusia şi cu Putin. Dacă alegeţi PDL, atunci votaţi pentru Europa. Lui Ponta îi place să fie tras cu barca şi asta am văzut-o şi la acele inundaţii deşi apa era doar de un deget. Noi am venit să-i dăm drumul pe Someş, poate aşa scăpăm de el”, a declarat Petre Mureşan.

2 Comentarii la "PDL-iştii au plimbat o barcă cu poza lui Victor Ponta prin centrul Sătmarului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.