Clătităria „ClaTos” – O POVESTE DULCE

Clatite2Clatite1Clatite3 Clatite4 Clatite5 Clatite6 Clatite7 Clatite8 Clatite9 Clatite10 Clatite11 Clatite12
Tot ce ştiaţi despre clătite va fi răsturnat şi redimensionat odată ce ajungenţi la Clătităria „ClaTos”, un mic paradis amplasat în Centrul Vechi al Sătmarului, la doi paşi de Teatrul de Nord şi în imediata vecinătate a „Ceasului electric”, locul în care s-au născut atâtea şi atâtea poveşti frumoase, cu şi despre sătmăreni.

E un loc cochet, care ne duce cu gândul la o căsuţă din poveşti dar care se integrează perfect în acel perimetru urban. Şi cum poveştile sunt pline de surprize, nu putem trece fără a asculta povestea primei şi singurei clătitării din oraş, clădită pe un concept street food, idee mai puţin cunoscută la noi înainte de apariţia căsuţei din poveşti, însă care încet, încet s-a infiripat în mintea localnicilor.

Şi cum fiecare poveste de succes are câte un „ingredient miraculos”, ne-am întrebat şi noi care e secretul savuroaselor clătite ClaTos? Răspunsul e cât se poate de simplu. Clătitele sunt pregătite după reţete franţuzeşti, din ingrediente proaspete şi naturale, chiar sub ochii clientului. Şi mai e ceva … Clătitele ClaTos sunt realizate pe o plită electrică, care se numeşte crepieră, aceasta le face să fie speciale, dându-le un gust aparte faţă de cele coapte la tigaie.

Dacă răsfoim meniul Clătităriei „ClaTos” găsim o ofertă bogată alcătuită din peste 30 de sortimente pregătite cu aluat fin, aromat, şi nu în ultimul rând cu pricepere, profesionalism şi cu dăruirea necesară oricărui lucru bine făcut.

Cei care se opresc la căsuţa din poveşti sunt aşteptaţi cu o sortimentaţie deosebită şi anume, clătite umplute cu: ciocolată, miere, gem, vanilie, clătite aperitiv cu cremă de branză, ciuperci, şuncă şi caşcaval, clătite de sezon. Însă specialitatea casei este Clătita „ClaTos” cu umplutură de vanilie, migdale, stafide şi nuci.

Având în vedere că fiecare client este important şi merită atenţia cuvenită, gospodina casei s-a gândit şi la sătmărenii grăbiţi care doresc să servească ceva deosebit însă nu au foarte mult timp la dispoziţie pentru a savura în tihnă minunatul desert. Pentru cei grăbiţi s-a creat un nou sortiment, clătitele „TO GO”, împachetate bine şi gata de plecare. Acelaşi concept a fost adoptat şi pentru servirea cafelei cu arome îmbietoare, spumă de lapte şi scorţişoară.

Clienţii care au timp să mai zăbovească câteva minute privesc fascinaţi la cum se naşte în faţa lor clătita delicioasă umplută cu ciocolată, stafide şi esenţă de rom sau brânză dulce proaspătă cu cremă de vanilie. Clătitele sunt făcute la minut, proaspete şi savuroase, preparate din ingrediente naturale.

Ca urmare a cerinţelor clienţilor gospodina casei a creat un nou concept. Cei care doresc o clătită savuroasă, trebuie să dea comanda cu 15 minute înainte, iar clientul va fi aşteptat cu clătitele gata făcute! Pentru evenimente, petreceri, pentru acasă sau la birou sunteţi rugaţi să sunaţi la numărul de telefon: 0754 567 127.

Pentru că vara îşi intră încet, încet în drepturi, s-a căutat o nouă reţetă, RĂCOROASĂ, şi anume, savuroasele clătite cu îngheţată şi fructe proaspete, care sunt un deliciu în zilele toride de vară!

Şi pentru că poveştile frumoase trebuie să meargă mai departe, după o scurtă pauză, Clătităria „ClaTos” îşi redeschide porţile, aşteptându-şi clienţii cu multe, multe surpize. Astfel, sătmărenii sunt invitaţi luni, 12 mai, de la ora 10.00, la căsuţa din poveşti la „Parada Clătitelor Flambate” iar apoi, zi de zi sau de câte ori simt nevoia de a savura delicioasele clătite preparate în căsuţa cu poveşti.

Meniu ClaTos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.