Bărbaţii prinşi cu 20.000 de euro falşi, au fost arestaţi preventiv pentru 10 zile

barbati-euro-falsi-sm
Magistraţii Judecătoriei Satu Mare au luat măsura arestului preventiv pentru 10 zile faţă de cei trei bărbaţi prinşi miercuri (7 mai) seara în flagrant, în timp ce plăteau cu 20.000 de euro falşi contravaloarea unor ţigări de contrabandă. În cursul zilei de joi, 8 mai inculpaţii au fost prezentaţi la Parchet, iar după ore întregi de audieri, cei trei bărbaţi au fost trimişi în arest preventiv.
Învinuiţi pentru că au încercat să plaseze pe piaţă bani falşi, Kreszila Zoltan, Tiberiu Beri şi Barakonyi Laszlo au fost arestaţi preventiv pentru 10 zile.
Vă reamintim că miercuri seara aceştia au fost prinşi în flagrant, în parcarea OMV-ului de pe strada Botizului, în timp ce plăteau ţigările de contrabandă cu bani falşi. Inculpaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore iar joi seara, în jurul orei 21.30, magistraţii au dispus trimiterea acestora în arest preventiv pentru 10 zile.
Azi, 9 mai, inculpaţii au depus o contestaţie cu privire la soluţia dată de judecători. Aceasta va fi soluţionată în zilele următoarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.