A furat o tabletă, după care a aruncat-o într-o fântână

Tableta

Un tânăr de 23 de ani din Berveni este cercetat pentru tâlhărie după ce a furat din casa unei femei din Lucăceni o tabletă în valoare de 3.000 de lei. Proprietara văzând că tânărul îi intră în casă, s-a dus imediat după el şi i-a cerut să-i părăsească locuinţa însă acesta a îmbrâncit-o, a luat tableta iar apoi a fugit prin grădină. Poliţiştii au găsit tableta aruncată într-o fântână.

O femeie de 51 de ani din Lucăceni a anunţat miercuri (7 mai) seara Poliţia spunând că un tânăr i-a intrat în casă de unde a furat o tabletă. Mai mult decât atât, când femeia a încercat să-l oprească tânărul a îmbrâncit-o după care s-a făcut nevăzut, fugind prin ograda gospodăriei.

Femeia le-a povestit poliţiştilor că în timp ce se afla în stradă. în faţa locuinţei sale, a observat un bărbat care i-a intrat în casă, pe uşa închisă dar neasigurată. Femeia a intrat imediat în locuinţă şi i-a cerut acestuia să părăsească imobilul, bărbatul a refuzat îmbrâncind-o pe femeie, apoi s-a dus în altă încăpere de unde a furat o tabletă. La ieşirea din locuinţă bărbatul a îmbrâncit-o din nou pe proprietară, când aceasta a încercat să-l oprească.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au reuşit identificarea şi prinderea tânărului. Făptaşul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.