Virgil Enătescu este preşedintele interimar al PNL Satu Mare

pnl-satu-mare
La propunerea Biroului Judeţean a PNL Satu Mare, consilierul judeţean Virgil Enătescu a preluat funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a formaţiunii politice. Anunţul a fost făcut de către preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Satu Mare, Adrian Ştef în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 7 mai la care au mai participat preşedintele interimar, Virgil Enătescu, respectiv preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PNL Satu Mare, Marcela Papici.

„După depunerea candidaturii lui Ovidiu Silaghi din partea alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2, am hotărât ca domnul Virgil Enătescu să preia conducerea organizaţiei judeţene. Am avut o discuţie telefonică cu Marian Petrache, cel care conduce campania PNL la nivel naţional şi i-am explicat ce s-a întâmplat la Satu Mare, i-am spus propunerea noastră pentru interimat, l-am asigurat că noi suntem şi rămânem liberali, mergem mai departe şi că nu s-a întâmplat nimic cu PNL Satu Mare”, a declarat Ştef.
Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Satu Mare spune că în Colegiul 2 PNL va susţine fără rezerve candidatura lui Ovidiu Silaghi având pentru asta şi girul primarilor. „Am convenit ca PNL să susţină candidatura lui Ovidiu Silaghi, deoarece USL există. Sub această formulă am reuşit să câştigăm cele mai importante funcţii în judeţ. Aşa cum v-am spus, nu s-a întâmplat nimic cu organizaţia din Satu Mare. L-am asigurat şi pe domnul Petrache că noi rămânem liberali şi că niciun primar nu va trece la alt partid”, spune Ştef.

În luarea de cuvânt dr. Virgil Enătescu a subliniat faptul că „singura soluţie pentru PNL Satu Mare este să se solidarizeze cu şansele fostului nostru preşedinte, Ovidiu Silaghi. În afară de Ovidiu Silaghi nu a mai trecut nimeni la PSD. Domnia sa a avut motivele sale personale, dar nu cred că asta este interesant pentru populaţie. Noi trebuie să păstrăm existenţa PNL cu o istorie de 130 de ani în România şi singurul partid politic cu o ideologie de centru dreapta autentică”.

Totodată, Marcela Papci a declarat că Ovidiu Silaghi trebuie susţinut pentru tot ceea ce a făcut pentru judeţul Satu Mare şi pentru Colegiu 2.
Întrebat dacă Ovidiu Silaghi va fi reprimit în PNL dacă va câştiga mandatul de deputat, Virgil Enătescu a spus doar că „vom vedea atunci”.

3 Comentarii la "Virgil Enătescu este preşedintele interimar al PNL Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.