Petre Mureşan: „La nivel local asistăm la lovituri sub centură, trădări”

pdl-satu-mare
Preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan a criticat dur ultimele evoluţii de pe scena politică sătmăreană caracterizându-le ca fiind „lovituri sub centură, trădări”. Liderul PDL şi-a exprimat poziţia cu privire la acest aspect în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 7 mai, la sediul formaţiunii politice pe care o conduce.

Alături de Petre Mureşan la conferinţa de presă au participat deputatul democrat-liberal Andreea Paul, candidatul PDL pentru alegerile parlamentare din Colegiul 2, Ileana Blidar şi un consilier local din comuna Odoreu.

„La nivel local asistăm la lovituri sub centură, trădări. PSD, prin preşedintele local dar şi prin Victor Ponta şi Liviu Dragnea şi-au trădat electoratul din Satu Mare. Îmi amintesc că în urmă cu câteva săptămâni PSD şi-a anunţat candidatul pentru Colegiul 2, iar acel candidat a şi avut câteva vorbe de duh la adresa lui Ovidiu Silaghi spunând că nu el a sprijinit reabilitarea şoselei Satu Mare-Odoreu-Medieşu Aurit-Apa, ci Dan Şova, de la Ministerul Dezvoltării. În fine, asta e. Apoi, mai zilele trecute am auzit că cel care tot timpul se lăuda cu valorile dreptei, dintr-o dată a trecut în barca PSD şi şi-a trădat partidul şi electoratul. Cred că disperarea lui Ovidiu Silaghi este foarte mare. El şi-a mai trădat odată electoratul când a fugit de braţul lung al justiţiei în Parlamentul European. Văzând că şefii săi nu-l mai susţin pentru un nou mandat în Parlamentul European, s-a răzgândit şi a venit din nou să ceară votul pe Colegiul 2. Repet, disperarea l-a aruncat în barca PSD-ului, având iluzia refacerii USL. Dar, după câte ştiu, mortul nu mai poate fi readus de la groapă”, a declarat Mureşan.
Deputatul Andreea Paul a făcut câteva referiri la periplul ei prin judeţ, spunând că noi sătmărenii avem preţuri europene dar salarii mizerabile. „Europa trebuie adusă în casa fiecărui sătmărean”, a concluzionat parlamentarul PDL.

Cu privire la propunerea democrat-liberalilor pentru Colegiul 2, Ileana Blidar, parlamentarul de Ţara Oaşului a declarat că aceasta reflectă seriozitate şi profesionalism „şi nici nu se compară cu trădătorii altor partide. Ceilalţi candidaţi sunt trădători. Ovidiu Silaghi a trădat PNL-ul. Băbăşan a trădat de două ori şi nu cred că s-au inventat atâtea partide politice care să-i ajungă lui Băbăşan. Laura Bota a trădat şi ea. UDMR-ul a uitat să-şi înregistreze sigla şi astfel face jocurile PSD în schimbul unor funcţii de directori şi a funcţiei de vicepreşedinte a Consiliului Judeţean. În concluzie, chiar şi UDMR-ul şi-a trădat electoratului. În schimb, Ileana Blidar este egal cu profesionalismul şi seriozitatea. Eu vreau să lucrez cu Ileana Blidar şi de asta vă rog să nu vă daţi voturile hoţilor”.

În luarea de cuvânt Blidar a promis că după ce va fi aleasă în Parlamentul României se va implica în rezolvarea problemelor cu care se confruntă locuitorii acestui judeţ, făcând referire în special la cele legate de locurile de muncă.

Consilierul din Odoreu l-a acuzat pe primarul comunei sale, Dumitru Pop, că de „Zilele Comunei Odoreu” a făcut campanie electorală pentru partidul său neluând în seamă „adevăratele oficialităţi care au făcut ceva pentru România”, consilierul PDL făcând referire la Cătălin Predoiu, Monica Macovei şi Andreea Paul, care au participat week-end-ul trecut la sărbătoarea odorenilor.

Un Comentariu la "Petre Mureşan: „La nivel local asistăm la lovituri sub centură, trădări”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.