Elevi şi profesori din şase judeţe participă la „Zilele matematicii sătmărene”

Vineri, 9, respectiv sâmbătă, 10 mai municipiul Satu Mare va găzdui cea de-a II-a ediţie a „Zilelor matematicii sătmărene”. La eveniment sunt invitaţi să participe profesori şi elevi din judeţele Bihor, Sălaj, Cluj, Bistriţa, Maramureş şi Satu Mare, cu rezultate deosebite în domeniul matematicii. Acţiunea este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) și Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare.

Deschiderea festivă a „Zilelor matematicii sătmărene” va avea loc vineri, de la ora 13.00 în Sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ.

În continuare vă prezentăm orarul celor două zile dedicate matematicii sătmărene:

Vineri, 9 mai:

Ora 13.00 – deschiderea festivă în Sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ

Ora 14.00 – Concurs de aplicaţii multimedia: „Matematica, între clasic şi modern”. Competiţia se va desfăşura la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” pentru elevii de gimnaziu şi la Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” pentru elevii de liceu

Sâmbătă, 10 mai:

Ora 10.00 – etapa judeţeană a Olimpiadei elevilor de la sate. Competiţia va avea loc la Liceul Teoretic Negreşti-Oaş, pentru şcolile de pe malul drept al Someşului şi la Liceul Tehnologic Ardud, pentru şcolile de pe malul stâng al Someşului

Ora 11.00 – Concursul interjudeţean al Centrelor de Excelenţă, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare

Ora 11.30 – Simpozion Naţional „Individualizarea şi diferenţierea – modalităţi de eficientizare a învăţării matematicii”, la Sala multimedia a IŞJ. În cadrul simpozionului va avea loc şi lansarea lucrării „Matematica – activităţi sătmărene”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.