SENZAȚIONAL: Dan Diaconescu candidează în Colegiul 2 Satu Mare!

dan-diaconescu
După ce zice că a făcut turul ţării, sau mai precis a 21 de judeţe, DD mobilul lui Dan Diaconescu s-a oprit în judeţul Satu Mare pentru lua „pulsul” locuitorilor acestor ţinuturi. Vedeta TV spune că s-a îndrăgostit atât de mult de sătmăreni că a hotărât să candideze pentru un post de deputat în Colegiul 2. Şi dacă va câştiga alegerile din Colegiul 2 promite că „voi lăsa ca sătmărenii să se dea cu DD mobilul. Acum mai am nevoie de el”.
Dan Diaconescu şi-a anunţat oficial candidatura în această seară (luni, 5 mai) în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la City Hotel din Satu Mare. „Până azi dimineaţă eram hotărât să candidez ori în Gorj, ori într-un colegiu din Hunedoara dar după ce am văzut în satele prin care am umblat la dumneavoastră în judeţ, şi după ce am văzut cum am fost primit de oamenii de acolo, emulaţia ce ne-a însoţit pe tot traseul, am decis în urmă cu un sfert de oră să candidez în Colegiul 2 din judeţul Satu Mare”, a declarat Dan Diaconescu.
Totodată, acesta a declarat că se aşteaptă să primească voturi de la PSD-iştii şi liberalii deziluzionaţi de ultimele mişcări făcute pe scena politică din Satu Mare dar şi de la maghiarii care se simt trădaţi de cei care i-au reprezentat şi îi mai reprezintă în Parlamentul României.
Dar lucrurile nu se opresc aici. Diaconescu spune că în seara de 25 mai va obţine victoria în Colegiul 2 iar la toamnă va câştiga alegerile prezidenţiale. „Astfel, sătmărenii se vor putea mândri că un parlamentar de-al lor a ajuns preşedinte României”, spune Diaconescu.
După calculele sale trei candidaţi se vor bate pe aproximativ 20.000 de voturi. „Eu, Silaghi şi candidatul UDMR ne vom bate pe 20.000 de voturi. Eu voi lua aproximativ 10.000 de voturi şi voi ieşi deputat, Silaghi vreo 7.000 iar UDMR 3.000-4.000 de voturi. În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare mă aştept ca PP-DD-ul să obţină aproximativ 30% din voturile sătmărenilor iar la nivel naţional e de aşteptat un procent de 28%, adică peste PSD şi PNL”, a declarat Dan Diaconescu.
Candidatul PP-DD spune în aceste două zile de când se află la noi în judeţ „am umblat pe uliţe desfundate, în sate în care oamenii săreau în faţa maşinii numai să mă pupe, mă primeau cu aplauze, se agăţau de maşină să nu mai plec, să rămân cu ei şi mi se adresau atât în maghiară cât şi în română. Vă promit că pe 25 mai vom face o mare surpriză, mai ales că rămânem aici până atunci şi cred că prezenţa noastră va crea o emulaţie şi mai mare”, a conchis Diaconescu.
După conferinţa de presă, împreună cu câţiva susţinători, Dan Diaconescu s-a prezentat la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) pentru a-şi depune candidatura în Colegiul 2. „Sunt al şaselea candidat. E număr cu noroc. Poate vor fi candidaţi care vor veni să se retragă când vor auzi că Dan Diaconescu a intrat în cursa electorală”, a spus Diaconescu la ieşirea din BEJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.