Ovidiu Silaghi şi-a depus candidatura pentru Colegiul 2

candidatura-silaghi
Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi şi-a depus azi, 5 mai candidatura pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2. Silaghi s-a înscris în PSD şi candidează din partea alianţei PSD-PC-UNPR.

La depunerea candidaturii Ovidiu Silaghi a fost însoţit de preşedinţii Organizaţiilor Judeţene şi Municipale a PSD Satu Mare, Mircea Govor, respectiv dr. Dorel Coica, de vicepreşedintele PSD, Radu Roca, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Satu Mare, Adrian Ştef şi de preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PNL Satu Mare, Marcela Papici.

„Nu pot decât să le mulţumesc domnului Victor Ponta, preşedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor şi preşedintelui Organizaţiei Municipale a PSD, domnul Dorel Coica pentru mâna prietenească pe care mi-au întins-o pentru a continua proiectele propuse de alianţa USL”, a declarat Silaghi.

Mircea Govor a subliniat faptul că „azi, în sfârşit, terminăm acest episod şi avem un candidat foarte puternic în Colegiul 2. În 2012, la nivelul judeţului Satu Mare USL a câştigat tot ce s-a putut. Azi este o relansare a USL la Satu Mare şi sper ca în seara de 25 mai să sărbătorim victoria lui Ovidiu Silaghi”.
Dr. Dorel Coica, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ a declarat că Silaghi va avea tot sprijinul din partea Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare. „Chiar dacă la un moment dat am avut nişte dispute politice, toate astea au trecut, şi azi avem un candidat foarte puternic în Colegiul 2. Domnul Silaghi are fără rezerve, toată susţinerea Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare. În 2012, domnia sa a obţinut un procent foarte bun în acel colegiu. Sper ca acum acel procent să fie depăşit”, a declarat Coica.
Ştef a subliniat faptul că „la Satu Mare USL există, şi a existat şi am demonstrat că în această formulă putem câştiga cele mai importante funcţii în judeţ”.
Un discurs mai interesant a avut Marcela Papici care a declarat că „aşa cum fierul nu va deveni niciodată nichel, şi nici nichelul fier, dar împreună formează un aliaj foarte puternic, şi noi trebuie să mergem împreună pentru a câştiga alegerile din Colegiul 2”.

Cu privire la apartenenţa politică a lui Silaghi, Dorel Coica a declarat că acesta este membru în Organizaţia Municipală a PSD Satu Mare. Întrebat dacă a vorbit cu Crin Antonescu despre trecerea sa în barca PSD Ovidiu Silaghi a declarat că ”nu, deoarece domnul Antonescu are câteodată obiceiul să-şi ţină telefonul închis”.

 

2 Comentarii la "Ovidiu Silaghi şi-a depus candidatura pentru Colegiul 2"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.