Un pedofil a abuzat o fetiță de doar 5 ani

catuse
Un sătmărean de 49 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti după ce a abuzat o fetiţă de doar 5 ani. Pedofilul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.
O sătmăreancă a anunţat sâmbătă, 3 mai la Poliţie că nepoata sa de de 5 ani a fost ademenită de un bărbat de 49 de ani. Din primele investigaţii efectuate de oamenii legii a reieşit faptul că micuţa a fost luată de bărbat din preajma zonei în care locuia spunându-i că o va duce la bunicul ei. Cu toate acestea pedofilul a dus-o pe fetiţă în apropierea unei căi ferate „unde a săvârşit asupra acesteia gesturi cu conotaţie sexuală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Camelia Cosma.
Poliţiştii au reuşit în scurt timp identificarea şi prinderea bărbatului. Ilie C. a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupţie sexuală. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.