Ovidiu Silaghi s-a înscris în PSD și va fi candidatul USL în Colegiul 2 Satu Mare

silaghi-ponta
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 4 mai la Primăria din Negreşti-Oaş, premierul Victor Ponta a anunţat candidatul care va fi susţinut atât de alianţa PSD-PC-UNPR cât şi de PNL la alegerile parlamenatre parţiale din Colegiul 2, în judeţul Satu Mare. Este vorba despre Ovidiu Silaghi, care în cursul acestei zile s-a înscris în PSD.

Alături de premierul Victor Ponta, la conferinţa de presă au participat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare, dr. Dorel Coica, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, consilierul judeţean Ciprian Ardelean şi candidatul în colegiul 2 al USL, Ovidiu Silaghi.

„Vom avea un candidat comun care va fi susţinut de toate formaţiunile politice care au format USL. În urmă cu câteva minute am semnat pentru candidatului domnului Ovidiu Silaghi pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2. În această formulă, a USL, putem face mult mai multă treabă bună atât pentru Satu Mare cât şi pentru România”, a declarat premierul.

În luarea de cuvânt Ştef a subliniat faptul că „USL este un proiect important pentru judeţul Satu Mare. În această formulă am reuşit să câştigăm în 2012 cele mai imporante funcţii în judeţul Satu Mare. Astfel am reuşit să înlăturăm, după 12 ani, UDMR-ul de la conducerea municipiului şi judeţului Satu Mare”.

Cu toate că la conferinţa de presă nu s-a pus deloc în discuţie apartenenţa politică a candidatului USL, la câteva minute, Adrian Ştef a declarat că „Ovidiu Silaghi va trece la PSD deoarece aceasta este cea mai bună formulă. În cursul zilei de mâine (luni, 5 mai) ne vom întruni într-o şedinţă pentru a numi un preşedinte interimar în fruntea Organizaţiei Judeţene a PNL Satu Mare”. Întrebat dacă preşedintele Crin Antonescu ştie despre această mişcare, Ştef a declarat că „presupun că va afla în curând”.

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor a declarat că „într-adevăr este o răsturnare de situaţie şi eu zic că azi s-a făcut o relansare a USL de la Satu Mare, de la Negreşti-Oaş. Să avem candidat comun e o noutate, mai ales că domnul Antonescu zicea că nu mai vrea să audă de USL, dar iată că aude şi nu ştiu dacă îi place. Dar noi vom menţine USL atât pentru alegerile europarlamentare cât şi pentru cele prezidenţiale. Domnul Ovidiu Silaghi este de azi membru PSD şi face parte din Organizaţia Municipală a PSD Satu Mare”.
Ovidiu Silaghi nu a dorit să facă declaraţii de presă.

38 Comentarii la "Ovidiu Silaghi s-a înscris în PSD și va fi candidatul USL în Colegiul 2 Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.