Bărbatul care l-a împuşcat pe tânărul de 21 de ani, a fugit din ţară

cautatFlorin Ciprian Lenghel, de 34 de ani, bărbatul care l-a împuşcat sâmbătă (3 mai) dimineaţă pe Gheorghe Stoica a părăsit ţara fiind ajutat de un amic de-al său. Poliţiştii au prins persoana care l-a ajutat pe infractor să treacă graniţa. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Din primele investigaţii a reieşit faptul că în cursul nopţii de vineri, 2 spre sâmbătă, 3 mai, cele trei persoane implicate în incident au băut împreună într-un local din Satu Mare. Anchetatorii spun că Florin Ciprian Lenghel îl cunoştea pe tânărul de 21 de ani, iar cu cel de 17 ani, Angelo Bogdan, a făcut cunoştinţă aseară. Cei trei s-au deplasat cu un taxi, spre domiciliu, iar la un moment dat, pe strada Botizului, Florin Ciprian Lenghel sub ameninţarea unei arme, i-a cerut taximetristului să părăsească maşină şi să lase cheile în contact.

Din declaraţia lui Angelo Bogdan care a fost identificat şi prins sâmbătă, a reieşit faptul că cei doi care au rămas în maşină şi principalul bănuit, Florin Ciprian Lenghel au început să se certe din cauza gestului pe care acesta din urmă l-a făcut la adresa taximetristului. La un moment dat, bărbatul de 34 de ani a tras mai multe focuri de armă, rănindu-l pe Leonard Gheorghe Stoica. Văzând ce se întâmplă minorul s-a speriat şi a fugit din maşină. Apoi agresorul şi-a continuat singur deplasarea spre localitatea Mărtineşti, unde a incendiat autoturismul.

Imediat după aceasta a luat legătura cu prietenul său, Mihai F., de 32 de ani căruia i-a solicitat să-i faciliteze ieşirea din ţară.

Mihai F. a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizarea infractorului, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.