Ileana Blidar şi-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare în Colegiul 2

ileana-blidarileana-blidar-pdlileana-blidar-pdl2
Candidatul PDL Satu Mare pentru mandatul de deputat la alegerile parţiale din Colegiul 2, Ileana Blidar, şi-a depus azi, 3 mai candidatura la Biroul Electoral Judeţean.

Ileana Blidar a fost însoţită de un staff numeros din care au făcut parte prim-vicepreşedintele de la nivel naţional, Cătălin Predoiu, europarlamentarul Monica Macovei, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan, deputatul democrat-liberal Andreea Paul şi mai mulţi membri ai echipei sale de campanie.

„PDL are cele mai bune soluţii, cele mai bune idei şi îl avem alături pe viitorul preşedinte al României, domnul Cătălin Predoiu. Am venit azi să depunem candidatura pentru Colegiul 2 a celei mai bune candidate, Ileana Blidar, cea care va câştiga alegerile din 25 mai şi va forma alături de Andreea Paul cea mai puternică echipă de parlamentari care va promova judeţul Satu Mare. Noi nu propunem trădători, cum au făcut alte partide, deoarece ştim că cineva care îşi trădează familia politică ajunge să-şi trădeze şi judeţul şi mai are de făcut un mic pas să-şi trădeze şi ţara”, a declarat Petre Mureşan la ieşirea din BEJ.

În luarea de cuvânt Ileana Blidar s-a declarat „mândră că am cea mai bună echipă alături de mine. Vrem să fim cei mai buni parlamentari pentru Satu Mare, împreună cu Andreea Paul , care a dovedit deja că putem, ştim şi vrem”.

Cătălin Predoiu a declarat că „azi judeţul Satu Mare are un singur parlamentar, şi anume pe Andreea Paul. Ceilalţi parlamentari trimişi acolo de sătmăreni să le reprezinte interesele sunt muţi, nevăzuţi, neauziţi, nu există. De aceea cred că astăzi am făcut un pas important înaninte ca Satu Mare să aibă încă un parlamentar adevărat acolo, la Bucureşti, alături de Andreea Paul, Ileana Blidar. Noi propunem doar oameni competenţi. Noi avem încredere în Ileana Blidar”.

Europarlamentarul Monica Macovei şi-a manifestat mulţumirea faţă de faptul că „femeile profesioniste şi oneste vin să facă politică în România”.

În luarea de cuvânt, deputatul Andreea Paul a declarat că „dacă mai este loc în politica românească de profesionalism, de voinţă, de caracter, atunci mai este loc şi pentru Ileana Blidar. Îi rog pe sătmărenii din Colegiul 2, trădaţi deja de USL şi de fostul deputat Ovidiu Silaghi, să-şi de-a votul de încredere pentru Ileana Blidar. Ştiu ce vorbesc, nu pun mâna pe un om în care nu cred. Cred foarte tare în forţa ei de a face ceea ce trebuie în Colegiul 2. Împreună vom duce judeţul Satu Mare în fruntea ţării”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.