Mihai Huzău: „M-am săturat de politica amară !”

Mihai-Huzau
„Îmi exprim indignarea pentru modul în care se face politică în România, lucru care îmi lasă un gust amar, sentiment împărtăşit de mulţi tineri şi nu numai. Din această cauză mesajul meu electoral începe cu sintagma: M-am săturat de politica amară !”, a declarat Mihai Huzău, candidatul Forţei Civice (FC) Satu Mare pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 2 mai la sediul formaţiunii politice pe care o reprezintă.

Politicianul sătmărean şi-a exprimat nemulţumirea faţă de „certurile politicienilor”, de „răzbunările personale” şi „de lipsa totală de interes a politicienilor în ceea ce priveşte electoratul după ce îşi obţin funcţiile vizate”.

Pentru rezolvarea acestei situaţii, Huzău propune două alternative. „Sau alegem ceva dulce şi în acest sens, sugerez simbolic, consumul unei ciocolate cu lapte care deşi nu schimbă nimic în politica românească, o să ne lase măcar cu un gust plăcut. Sau, cealaltă alternativă o reprezintă schimbarea clasei politice cu una tânără, fără interese meschine şi necompromisă politic. Ştiu din ieşirile mele că mulţi tineri îmi împărtăşesc supărarea şi cred că alternativa este schimbarea clasei politice cu una tânără. În acest sens cred că eu, alături de ceilalţi candidaţi ai Forţei Civice pentru Parlamentul European (PE) suntem o opţiune reală”, a declarat Huzău.

În altă ordine de idei, candidatul FC pentru PE a subliniat faptul că în momentul de faţă doar 14% din populaţia ţării are studii superioare, ceea ce este mult sub media din UE care este undeva la 24%. De asemenea, Huzău a declarat că susţine creşterea numărului de ore de sport în şcolile din România dar şi introducerea burselor sportive în unităţile de învăţământ din ţară.

La sfârşitul coferinţei de presă Huzău a anunţat vizita în judeţul Satu Mare a preşedintelui Forţei Civice, fostul prim-ministru al României, Mihai Răzvan Ungureanu (MRU). Liderul FC va avea sâmbătă, 3 mai, o serie de întâlniri cu cetăţenii din Satu Mare, Medieşu Aurit şi Odoreu iar duminică, 4 mai, staff-ul Forţei Civice va fi prezent la „Sâmbra Oilor” de la Huta Certeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.