PSD Satu Mare a sărbătorit 1 Mai prin muncă

psd1mai1psd1mai2psd1mai3 psd1mai4
Zeci de social-democraţi au participat ieri, 1 mai la o acţiune de curăţenie la Taberele Şcolare. Iniţiativa aparţine Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare.

Social-democraţii sătmăreni au hotărât să sărbătorească ziua de 1 Mai prin muncă şi să vină în sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Satu Mare pentru a curăţa spaţiul de la Taberele Şcolare din municipiul, reşedinţă de judeţ. Din conducerea formaţiunii politice la acţiunea de azi participă preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, preşedintele Organizaţiei Municipale, primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, preşedintele Organizaţiilor Judeţene şi Municipale de Tineret, Raul Băbţan respectiv Ionuţ Bujor şi preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Manuela Rogoz.

„Pe când alţii sărbătoresc noi suntem la muncă. Salut iniţiativa Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare dar şi sprijinul venit din partea tinerilor noştri. Vreau să vă spun că avem cea mai puternică organizaţie de tineret din ultimii 24 de ani”, a declarat preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor.

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare, dr. Dorel Coica a declarat că „aşa cum am demonstrat de atâtea ori noi muncim pentru binele comunităţii. Am venit să-i ajutăm pe cei de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare pentru a face curăţenie la Taberele Şcolare. De altfel, noi cei de la Primărie venim direct de pe teren deoarece am fost să vedem cum se desfăşoară lucrările pe şantierele din municipiu. Aşa cum vedeţi noi suntem uniţi şi muncim fără oprire chiar şi în zilele de sărbătoare. Pe această cale vreau să le transmit sătmărenilor ca pe data de 25 mai să meargă la vot şi să voteze cel mai puternic partid, şi anume PSD-ul. Noi suntem cei mai puternici şi avem soluţii la problemele cu care se confruntă societatea”.

2 Comentarii la "PSD Satu Mare a sărbătorit 1 Mai prin muncă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.