Petre Mureşan: „PDL-ul propune pentru europarlamentare cea mai puternică echipă”

pdl-satu-mare
„Românii sunt hotărâţi ca pe 25 mai să întoarcă spatele celor care i-au minţit în ultimii 2 ani”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate ieri, 1 mai.
Alături de Petre Mureşan la conferinţa de presă au participat deputatul PDL, Andreea Paul, candidatul democrat-liberal pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 2, Ileana Blidar şi candidatul pentru alegerile europarlamentare de pe listele PDL, consilierul judeţean Adrian Cozma.
În luarea de cuvânt Petre Mureşan a criticat PSD şi PNL „pentru proasta guvernare din ultimii doi ani. Am fost în teritoriu şi am primit multe semnale din partea cetăţenilor. Românii sunt hotărâţi ca pe 25 mai să întoarcă spatele celor care i-au minţit în ultimii doi ani. PDL-ul propune pentru europarlamentare cea mai puternică echipă. Românii au de ales între a merge mai departe cu PDL care îi va duce spre Europa, sau cu PSD şi PNL care de doi ani de zile îi duc spre Rusia”.
Deputatul Andreea Paul a continuat atacurile la adresa PSD şi PNL, formaţiuni politice despre care a declarat că „sunt mândri că i-au umilit pe români. I-au umilit pe români la ultimele inundaţii şi la tragedia aviatică din Apuseni. I-au umilit pe români cu taxa pe benzină şi motorină, acum printre cele mai scumpe din Uniunea Europeană. I-au umilit pe ţărani şi pe fermieri cu un impozit agricol nou care le face viaţa amară. I-au umilit pe toţi românii când le-au arătat că ei şi baronii lor vor să se pună deasupra legii şi condamnă România la sărăcie”.
Cu privire la Ileana Blidar, deputatul democrat-liberal a declarat că „este un profesionist autentic, un om cu drag de muncă şi care ştie ce trebuie să facă. Vreau să fac echipă cu Ileana Blidar pentru a atinge un singur obiectiv, şi anume: Satu Mare în fruntea ţării”.
Candidatul PDL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 2, Ileana Blidar, a subliniat faptul că „acţiunile mele vor fi exacte, concrete şi clare. Spre exemplu, la Medieşu Aurit avem cuptoarele dacice pe care vrem să le promovăm ca obiective turistice. Este un prim punct de unde vreau să pornesc. Mai vreau să vă spun că Satu Mare are oameni harnici, competenţi şi educaţi şi vrem să ducem acest judeţ în fruntea ţării”.
Adrian Cozma a afirmat că se arată încrezător în forţa tinerilor şi că are alături o echipă „care vrea un oraş european şi o Românie europeană. Pot să afirm cu tărie că în ultimii ani nu s-a făcut nicio investiţie serioasă în judeţul Satu Mare şi nici nu sunt şanse să se facă ceva în următorii ani. Suntem cel mai datornic judeţ din ţară. PSD şi PNL Satu Mare nu mai pot să convingă pe nimeni. Au girat doi parlamentari dezertori, iar de un an de zile 60.000 de cetăţeni din Colegiul 2 nu sunt reprezentaţi deloc în Parlamentul României”.

Un Comentariu la "Petre Mureşan: „PDL-ul propune pentru europarlamentare cea mai puternică echipă”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.