Criminalul Ovidiu Deteşan se simte nedreptăţit de instanţa din Satu Mare !

Ovidiu Detesan
După ce săptămâna trecută Tribunalul Satu Mare l-a condamnat la 19 ani şi 4 luni de puşcărie pentru că a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani, pe Vivien Dragoş, în data de 29 aprilie Ovidiu Deteşan a atacat cu apel sentinţa pronunţată de magistraţi. Astfel, dosarul ucigaşului va ajunge pe masa judecătorilor Curţii de Apel Oradea.
În baza sentinţei pronunţate pe data de 24 aprilie de judecătorul Tribunalului Satu Mare, Remus Nemeş, ucigaşul lui Vivien Dragoş a fost condamnat la 19 ani şi 4 luni de detenţie, respectiv 5 ani de privare de drepturile cetăţeneşti. Sentinţa nu a fost însă definitivă putând fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare. În data de 29 mai criminalul a atacat cu apel sentinţa pronunţată din instanţa sătmăreană astfel că procesul va continua la Curtea de Apel din Oradea.
Potrivit sentinţei date de Tribunalul Satu Mare, pentru infracţiunea de viol, Deteşan a fost condamnat la 8 ani de puşcărie iar pentru cea de omor calificat la 16 ani şi opt luni, respectiv interzicerea drepturilor cetăţeneşti pentru o perioadă de 5 ani, după ispăşirea pedepsei. Instanţa a contopit cele două pedepse, aplicând sentinţa cea mai grea de 16 ani şi 8 luni de puşcărie la care a mai adăugat un spor de 2 ani şi 8 luni, rezultând pedeapsa finală de 19 ani şi 4 luni de detenţie.
Vă reamintim că în data de 6 octombrie 2013, Ovidiu Deteşan a violat-o iar apoi a ucis-o pe Vivien Dragoş. După săvârşirea oribilei crime ucigaşul a pus cadavrul într-un sac de plastic apoi l-a aruncat în lacul Cubic. După mai multe zile de căutări la care a participat chiar şi ucigaşul, acesta şi-a recunoscut fapta, el fiind cel care le-a arătat anchetatorilor locul în care a ascuns cadavrul micuţei.

2 Comentarii la "Criminalul Ovidiu Deteşan se simte nedreptăţit de instanţa din Satu Mare !"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.