Maraton caritabil pentru sprijinirea familiilor nevoiaşe

maratoncaritas11

Tradiţionalul maraton caritabil iniţiat de Organizaţia „Caritas” Satu Mare va avea loc pe data de 17 mai. În acest an acţiunea a ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, iar evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea familiilor nevoiaşe.

Participanţii la maraton se pot înscrie chiar în ziua de desfăşurare a acţiunii, cu începere de la ora 07.45 în faţa sediului Organizaţiei „Caritas” (Piaţa Libertăţii nr. 20), iar startul se va da la ora 08.45. Ca în fiecare an, şi de această dată se pot face preînregistrări la secretariatul organizaţiei în perioada de 5-16 mai, în intervalul orar 08.00-16.00.

Startul se va da din faţa Organizaţiei „Caritas” după care coloana va face turul zonei centrale a municipiului Satu Mare iar apoi se va îndrepta spre dig, iar finish-ul va fi în Grădina Romei, unde participanţii vor avea parte de mai multe surprize, programe distractive şi tombolă cu multe premii.

Taxa de participare este de 8 lei. Participarea copiilor sub 10 ani este gratuită, iar grupurile beneficiază de reducere. Taxa de participare pentru trei persoane este 18 lei, pentru cinci persoane 30 lei, iar pentru o clasă de 60 de lei.

Organizatorii roagă participanţii ca în numele solidarităţii să poarte tricou alb sau roşu în timpul maratonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.