Etapa regională a Cupei Coca-Cola la Arad

Dorin-Rotariu--ambasadorul-Cupei-Coca-Cola-2014

Sala Sporturilor Victoria din Arad găzduiește în zilele de 3 și 4 mai meciurile din etapa regională a Cupei Coca-Cola 2014, cea mai mare competiție națională de fotbal la nivel de liceu. 14 echipe de fete și băieți concurează la Arad pentru a ajunge în finala Cupei Coca-Cola.

Echipele de băieți ale liceelor calificate din Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu-Mare și Timiș se luptă sâmbătă și duminică pentru șansa de a ajunge în finala Cupei Coca-Cola 2014, care se va desfășura la București, la finalul lunii mai. Echipele de fete ale liceelor câștigătoare în etapa locală în Alba, Arad, Timiș, Bihor, Cluj, Dolj, Mureș și Maramureș vor juca, de asemenea, la Sala Sporturilor Victoria din Arad. În ambele zile, meciurile încep la ora 09:00.

Un total de 39 de echipe din întreaga țară – 25 de echipe de băieți și 14 echipe de fete – s-au calificat în etapa regională a competiției, care se desfășoară în centrele de joc din Sighișoara, Iași, Arad și Pitești. Primele meciuri din etapa regională au avut loc săptămâna trecută la Sighișoara. Etapa regională continuă în acest weekend la Arad și la Iași, precum și la Pitești, între 10 și 11 mai.

Echipele câștigătoare în etapa regională vor ajunge în finala Cupei Coca-Cola, care va avea loc la București, la finalul lunii mai. Cele mai bune două echipe din întreaga țară – o echipă de fete şi una de băieţi – vor fi desemnate campioane naţionale la fotbal de sală și vor merge într-un cantonament la Roma, unde se vor antrena alături de profesionişti din lumea fotbalului.

Ambasador al ediției din acest an al Cupei Coca-Cola este tânărul fotbalist Dorin Rotariu.

M-am alăturat Cupei Coca-Cola pentru că este o competiție care investește în tineri și care îi încurajează să facă sport. Sunt convins că unii dintre liceenii care acum joacă fotbal după orele de școală au șansa să ajungă în viitor fotbaliști profesioniști”, spune Dorin Rotariu, ambasador al Cupei Coca-Cola 2014.

”Anul acesta, am dus Trofeul Cupei Mondiale la meciul inaugural al Cupei Coca-Cola, ca o recunoaștere a eforturilor și a dorinței tinerilor jucători de a ajunge printre cei mai buni. Cu fiecare gol înscris și fiecare meci jucat, entuziasmul din teren ne-a demonstrat că fotbalul are puterea unică a de uni și de a motiva oamenii. Acest lucru ne determină să ne implicăm în continuare în programe care promovează mișcarea ca parte a unui stil de viață activ”, declară Nicoleta Eftimiu, Marketing Activation Manager Coca-Cola România & Moldova.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naționale. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola România îşi respectă promisiunea de a promova mişcarea fizică, fiind un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

Competiția, ajunsă în acest an la a treia ediție, a numărat la start un număr record de 6000 de liceeni, reprezentând 399 de echipe de băieţi şi 94 de echipe de fete din București și alte 33 judeţe din țară.

Programul Cupei Coca-Cola 2014:
Etapa regională (26 aprilie – 11 mai 2014), cu centrele de joc la Sighișoara, Iași, Arad și Pitești.

Etapa finală (mai 2014), care se va desfășura la București.

Lista echipelor calificate, precum și programul complet al competiției pot fi consultate pe pagina web www.cupacocacola.ro.

 

Despre Compania Coca-Cola

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce le oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase. Pornind de la Coca-Cola, recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde branduri în valoare de 17 miliarde de dolari, printre care se numără Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apă vitaminizată, Powerade, Minute Maid, Simply, Georgia şi Del Valle.

La nivel global, compania Coca-Cola este furnizorul numărul 1 de băuturi carbogazoase, cafea ready-to-drink şi sucuri de fructe şi nectaruri. Având cea mai mare reţea de distribuţie de băuturi răcoritoare din lume, consumatorii din peste 200 de ţări se bucură de băuturile companiei, consumul depăşind 1,9 miliarde de porţii pe zi.

Având în vedere angajamentul său de dezvoltare a unor comunităţi durabile, compania noastră este centrată pe iniţiative care contribuie la protejarea mediului înconjurător şi conservarea resurselor, încurajarea unui stil de viaţă activ şi echilibrat, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajaţii noştri şi promovarea dezvoltării economice a comunităţilor unde ne desfăşurăm activitatea. Împreună cu partenerii noştri de îmbuteliere, suntem în top 10 angajatori, având peste 700,000 de angajaţi care fac parte din Sistemul Coca-Cola.

În România, ca în toate ţările în care îşi desfăşoară activitatea, Coca-Cola deţine şi funcţionează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii şi distribuţiei produselor către consumatori. În România, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său Coca-Cola Hellenic (CCH) România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România).

Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitaţi site-ul www.thecoca-colacompany.com, blogul  www.coca-colablog.com sau să ne urmăriţi pe twitter la adresa www.twitter.com/CocaColaCo şi LinkedIn la adresa www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.