SERI POZITIVE – „Echilibrul CORP – MINTE- SUFLET”

Seri pozitive2
„Echilibrul CORP – MINTE- SUFLET” este tema lunii mai în cadrul „Serilor Pozitive” organizate la Satu Mare. Evenimentul se va desfăşura în data de 13 mai, în intervalul orar 18.00-20.00, la sediul „Primagym” din Piaţa Eroii Revoluţiei, nr. 5 (Hotel Cardinal, fostul magazin Diego). Invitatele serii sunt antrenoarele de bodyART Simona Niste şi Ilona Ilyes.
Știm că avem un corp, o minte și un suflet. Știm că le avem dar rareori conștientizăm dacă cele trei sunt în echilibru, sau poate nici nu suntem în stare să le dăm atenție celor trei, în același timp. Cum avem grijă de corpul nostru? Dar de minte? Și sufletul poate fi îngrijit? Sunt întrebări pe care ar trebui să ni le punem cât mai des pentru a fi fericiți! Ce înseamnă să fii fericit? Sau mulțumit? Sau, mai bine spus, echilibrat?! Atunci când YIN și YANG din ființa ta sunt în echilibru! Nu deținem adevărul absolut și nici nu suntem mereu în echilibru dar pe noi, Simona Niste și Ilona Ilyes, ne-a ajutat mult conceptul „bodyART”.
Vă așteptăm la „Seara Pozitivă” a lunii mai ca să aflați mai multe despre acest concept și să descoperiți de ce noi l-am ales ca stil de viață. „BodyART” ne-a ajutat să restabilim echilibrul Corp-Minte-Suflet și ne dorim să împărtășim experiențele noastre spre a fi de folos tuturor celor care își doresc un stil de viață echilibrat. Seara va cuprinde și o parte practică de aceea vă recomandăm să aveți la dumneavoastră echipamentul de sport.
Înscrierile pentru „Seara Pozitivă” din luna mai se pot face aici: http://schimbarepozitiva.ro/echilibrul-corp-minte-suflet/
La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsaţi ca banii să vă împiedice să veniţi la aceste seri. Setaţi-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.
Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri puteţi găsi soluții la problemele care vă frământă, puteţi socializa şi cunoaște oameni noi sau chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea, psiholog şi trainer, iar invitaţii sunt oameni din comunitate care vă pot inspira să faceţi schimbări pozitive în viaţa dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.