Mircea Govor: „Am încrederea că în seara zilei de 25 mai vom sărbători victoria lui Ciprian Ardelean”

govor-ardelean
În cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 29 aprilie preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor a anunţat în mod oficial prezenţa la „Sâmbra Oilor” din acest an a primului ministru, Victor Ponta, a vicepremierului Liviu Dragnea, respectiv a vicepremierului şi ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. Alături de Mircea Govor, la conferinţa de presă a participat şi candidatul PSD pentru alegerile parlamentare parţiale în Colegiul 2, consilierul judeţean Ciprian Ardelean.

„Sunt deosebit de bucuros şi onorat că primul ministru Victor Ponta împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea vin în judeţul Satu Mare. Este un semn de respect faţă de sătmăreni şi faţă de Organizaţia Judeţeană a PSD Satu Mare. Mă simt onorat deoarece nu se întâmplă în fiecare zi ca premierul şi vicepremierul să vină în mijlocul nostru. Transmit tuturor, pe această cale, să aibă mare încredere în PSD şi în Guvernul Ponta deoarece după 2 ani de guvernare se vede diferenţa între dezastrul lăsat de Boc şi PDL, şi ceea ce s-a realizat de când Victor Ponta este la guvernare. Politica Guvernului Ponta este de a rezolva problemele de infrastructură, de a mări pensiile, salariile şi de a avea grijă de copii, de cei cu probleme sociale şi de toţi cetăţenii acestei ţări”.

În altă ordine de idei, cu privire la candidatul PSD în Colegiul 2, Ciprian Ardelean, preşedintele Partidului Social Democrat şi-a manisfestat toată încrederea în victoria acestuia în bătălia electorală ce va debuta peste câteva zile. „Am încrederea că în seara zilei de 25 mai vom sărbători victoria lui Ciprian Ardelean. Sunt convins că PSD are cel mai puternic candidat şi că electoratul va putea face diferenţa între vorbe şi fapte. Vorbele se duc în vânt, însă faptele rămân”, a declarat preşedintele PSD Satu Mare.

În luarea de cuvânt Ciprian Ardelean a subliniat faptul că vede în vizita liderilor de la nivel central „un semn de respect faţă de sătmăreni”. Referitor la campania electorală pentru Colegiul 2, Ardelean şi-a manifestat nemulţumirea cu privire la faptul că unii candidaţi şi-au început deja campania electorală. „Nu apreciez că unii candidaţi şi-au început campania electorală zilele trecute şi acum se regăsesc pe primele pagini ale unor ziare”, a declarat Ardelean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.