OXy’Show – cel mai tare show din Satu Mare

oxy

Un adolescent de 17 ani din Satu Mare visează să devină una dintre cele mai virale personaje din mediul virtual. Tânărul si-a deschis un canal de Youtube unde posteaza clipuri cu diverse teme realizate în regie proprie sau răspunde provocărilor pe care oamenii i le trimit pe pagina sa oficială de Facebook http://www.facebook.com/Oxyshow.ro .
În schimbul “show-urilor bestiale” pe care le postează pe internet, OXy nu vă cere decât un “Like” şi un “Share” pe Facebook. Până în prezent OXy’Show are opt episoade adunând aproape 2000 de vizualizări în cele circa patru săptămâni de când şi-a început aventura pe internet.

Dar să vedem cine este artizanul OXy’Show-urilor care încep să facă valuri în mediul virtual? Este vorba despre Marcel Pop (OXy), un tânăr de 17 ani, elev la Colegiul Tehnic de Transporturi şi Telecomunicaţii „Ion I. C. Brătianu” din Satu Mare. Vloger-ul de la OXy’Show este un tânăr energic şi plin de idei, motiv pentru care s-a gândit să iasă din tiparele „croite” pentru cei din generaţia sa şi să se facă cunoscut în mediul virtual, folosindu-se de facilităţile oferite de reţelele de socializare, şi nu numai. Ideile nu i-au lipsit defel, însă îl mai ajută şi prietenii cu provocările pe care i le trimit pe pagina sa de Facebook sau în comentariile de pe YouTube.

După o selecţie minuţioasă, deoarece, aşa cum recunoaşte chiar el, nu se încumetă să răspundă unor provocări care i-ar pune sănătatea în pericol, Marcel alege câteva din solicitările care în opinia sa ar avea şanse reale să atragă atenţia publicului. Provocările alese sunt puse în practică, înregistrate cu telefonul mobil şi postate pe internet.

„Primesc zeci de provocări în general de la prieteni dar şi de la străini. Accept să fac orice în limitele bunului simţ. Înainte de a trece la înregistrări fac o selecţie a provocărilor primite din care aleg câteva pe care urmează să le pun în practică. Oamenii îmi trimit tot felul de idei nebune cum ar fi să mănânc o lingură de scorţişoare sau să ţin în palme gheaţă cu sare. Înregistrările sunt realizate de un prieten de-al meu”, ne dezvăluie Marcel.

Lăsând la o parte marea sa pasiune pentru micile „nebunii”, OXy este un împătimit al filmelor dar îi place şi fitness-ul şi este un practicant neobosit al jogging-ului. În ceea ce priveşte muzica, OXy se declară un fan a lui Michael Jackson şi Bob Stuart.

Pentru a vedea si celelate videoclipuri ale lui Oxy click aici.

Un Comentariu la "OXy’Show – cel mai tare show din Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.