Ileana Blidar, candidatul PDL Satu Mare pentru alegerile parlamentare din Colegiul 2

Ileana-Blidar
Organizaţia Judeţeană a PDL Satu Mare şi-a desemnat candidatul pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2. Este vorba despre preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PDL Satu Mare, Ileana Blidar.

În cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 28 aprilie, preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan a caracterizat-o pe Ileana Blidar ca fiind „cel mai bun candidat dintre toţi candidaţii pe care i-am văzut în acel colegiu. Este un bun profesionist, un om de echipă şi un om fidel familiei politice pe care o reprezintă. Este un om care nu şi-a trădat familia politică precum alţi candidaţi. Nouă nu ne plac trădătorii şi vă rog să nu daţi votul trădătorilor. Doamna Ileana Blidar vrea să câştige acest colegiu şi să lucreze împreună cu colega noastră, doamna deputat Andreea Paul în folosul sătmărenilor”.

Totodată, Mureşan a făcut apel şi către ceilalţi competitori să ducă o campanie bazată pe proiecte şi nu pe promisiuni. „Pe de altă parte fac apel către sătmăreni să nu-şi irosească voturile pe tot felul de candidaţi, deoarece riscăm ca acest colegiu să fie câştigat de UDMR. Şi atunci, UDMR-ul ar avea patru parlamentari în judeţ, ceea ce nu ar fi corect având în vedere ponderea maghiarilor. Eu vă rog să o votaţi pe Ileana Blidar pentru Colegiul 2”.

În luarea de cuvânt Ileana Blidar a declarat că a venit vremea schimbării şi „sătmărenii au şansa să voteze încă o femeie în Parlamentul României”.
Ileana Blidar are studii economice şi juridice şi lucrează de 24 de ani în domeniul bancar. Este căsătorită şi are doi copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.