Handbal: CSM Satu Mare-Naţional Sighişoara 35 la 28

handbal
Handbaliştii de la CSM Satu Mare s-au impus azi, 28 aprilie în faţa echipei Naţional Sighişoara cu scorul de 35 la 28. Partida ce a contat pentru etapa a XIX-a din cadrul Diviziei A, Seria B la handbal masculin, s-a jucat de la ora 11.00 în sala de sport a LPS, de pe strada Ady Endre din Satu Mare.
Elevii lui Nicolae Istrate nu au avut de disputat un meci dificil, iar la capătul primei reprize au intrat la vestiare cu un avantaj de cinci goluri, 18 la 13. Partida a decurs la fel şi în repriza secundă, CSM Satu Mare reuşind să-şi menţină avantajul în faţa echipei din Sighişoara. La sfârşitul celor două reprize tabela de marcaj arăta scorul de 35 la 28, în favoarea elevilor lui Istrate.
Cel mai bun marcator a fost Morar care a reuşit să înscrie de 10 ori, dintre care 7 goluri au fost marcate în prima repriză. Pentru CSM Satu Mare au mai înscris: Mateş (7 goluri), Clipea şi Sânteiu (câte 4 goluri), Ungar şi Ciaca (câte 3 goluri), Pop (două goluri) iar Mureşan şi Jurj câte un gol.
În prezent echipa de handbal a CSM Satu Mare se află pe locul VI cu 30 de puncte. Până la finalul sezonului echipa noastră mai are de disputat trei meciuri. Astfel, CSM Satu Mare va întâlni, în 4 mai, în deplasare, HCM Făgăraş, apoi în data de 18 mai va primi acasă vizita liderului CSM Oradea, iar în ultima etapă se va deplasa la Universitatea Craiova (25 mai).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.