Adrian Cozma, pe listele PDL pentru alegerile europarlamentare

muresan-cozma
Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PDL Satu Mare, consilierul judeţean Adrian Cozma(foto dreapta) este pe lista de candidați a Partidului Democrat Liberal pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc pe data de 25 mai. Anunţul a fost făcut de către preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 28 aprilie.

„Vă prezentăm cea mai bună echipă pentru România, din care fac parte politicieni democrat-liberali de seamă. Pe această listă se află şi colegul nostru, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PDL Satu Mare, Adrian Cozma. Vrem să trimitem şase sau şapte europarlamentari la Bruxelles. Mai vreau să vă spun că în mandatul care tocmai se termină, europarlamentarii noştri au elaborat 69 de rapoarte, iar ceilalţi la un loc, adică PSD şi PNL, doar 36. Asta înseamnă că ai noştri au lucrat de două ori mai mult decât ceilalţi”, a declarat Mureşan.

În luarea de cuvânt Adrian Cozma s-a declarat onorat că face parte din echipa PDL. „Vă spun cu certitudine şi în cunoştinţă de cauză că avem cea mai bună echipă. Sunt convins că în judeţul Satu Mare PSD şi PNL nu mai pot să convingă pe nimeni şi că PDL va avea un rezultat mult mai bun decât aceştia”, a declarat Cozma.

Adrian Cozma este avocat de profesie şi este preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PDL Satu Mare, iar din data de 24 februarie 2014 îndeplineşte funcţia de consilier judeţean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.