Trei eleve din judeţul Satu Mare premiate la un concurs de limbă franceză organizat la Oradea

Elevi2
Loredana Torz, Andreea Paul şi Denisa Simoniak sunt cele trei eleve care s-au întors cu premii de la cea de-a XIX-a ediţie a Concursului şcolar interjudeţean „Prietenii limbii franceze”. Competiţia s-a desfăşurat sâmbătă, 26 aprilie, şi a fost găzduită de Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea.

La acest concurs județul Satu Mare a fost reprezentat de 15 elevi de la: Liceul Teoretic din Negrești-Oaș (coordonator Cristina Durău), Colegiul Naţional „Ioan Slavici” din Satu Mare (coordonator Adriana Chioreanu) şi Școala Gimnazială din Doba (coordonator Loredana Micu).

„Concursul a fost organizat în parteneriat cu Asociația Română a Profesorilor de Franceză (ARPF). Au concurat elevi din mai multe județe, printre care și elevii participanți la olimpiada națională de limba franceză. Am avut emoții, însă copiii noștri au confirmat încă o dată calitatea pregătirii pe care o primesc. Doresc să-i felicit pe toți elevii sătmăreni care s-au înscris în competiție și în special pe premianții noștri care au reprezentat cu onoare județul Satu Mare la acest concurs și nu numai”, a declarat secretarul general al ARPF, Cristina Durău, președintele filialei sătmărene al asociaţiei.

În continuare vă prezentăm lista cu elevii sătmăreni premiaţi la Concursul şcolar interjudeţean „Prietenii limbii franceze”:
Premiul I
Loredana Torz – clasa a IX-a, Liceul Teoretic Negrești-Oaș (coordonator Cristina Durău)
Premiul II
Andreea Paul – clasa a VIII-a, Liceul Teoretic Negrești-Oaș (coordonator Cristina Durău)
Premiul III
Denisa Simoniak – clasa a IX-a, Colegiul Naţional „Ioan Slavici” Satu Mare (coordonator Adriana Chioreanu).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.