Bia şi Biuţă sunt din nou liberi

bia1
După ce joi, 24 aprilie au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru şantaj şi violare de domiciliu profesional, în cursul zilei de azi, 25 aprilie magistraţii Parchetului de lângă Judecătoria Satu Mare au decis cercetarea lui Bia şi Biuţă în stare de libertate, sub control judiciar. Şi asta după ce cei doi bărbaţi sunt acuzaţi de şantaj iar din casa lor poliţiştii au ridicat mai multe arme albe şi un pistol.
Potrivit unor surse judiciare cei doi sunt acuzaţi că i-ar fi cerut unui avocat din Satu Mare suma de 5.000 de euro şi că l-ar fi ameninţat că dacă nu le plăteşte banii ceruţi, atunci soţia şi copilul acestuia vor fi omorâţi. Conform aceloraşi surse, speriat de aceste ameninţări avocatul a depus plângere la Poliţie.
Vă reamintim că joi dimineaţa, în jurul orei 06.00 poliţiştii de la Investigaţii Criminale au descins la casa celor doi interlopi situată pe strada Zefirului nr. 8. Locuinţa acestora a fost percheziţionată oamenii legii ridicând mai multe arme albe şi un pistol de calibru 4,5 mm. După patru ore de percheziţii, Bia şi Biuţă au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Procurorii au cerut arestarea celor doi pentru 30 de zile însă magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au decis azi cercetarea acestora sub control judiciar.

2 Comentarii la "Bia şi Biuţă sunt din nou liberi"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.