11 angajatori au participat la Bursa locurilor de muncă din Negreşti-Oaş

Bursa-negresti-oas
Sala mare a Primăriei din Negreşti-Oaş a găzduit azi, 25 aprilie Bursa locurilor de muncă, eveniment la care au participat 380 de persoane aflate în căutarea unei slujbe. Acţiunea a fost organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare în parteneriat cu Primăria Negreşti-Oaş.
La deschiderea oficială a evenimentului au participat primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu, primarul din Racşa, Toma Betea, reprezentanta Instituţiei Prefectului, Ramona Antonescu, directorul AJOFM Satu Mare, Marcel Maruşca şi directorul adjunct al aceleiaşi instituţii, Simona Derşidan.
Potrivit conducerii AJOFM din cei 27 de agenţi economici contactaţi, la bursa de azi au participat doar 11 angajatori care au oferit în total un număr de 230 de locuri de muncă. În urma centralizării rezultatelor bursei locurilor de muncă a reieşit că la eveniment au participat 380 de persoane din care au fost selectate în vederea angajării 136 de persoane iar opt au fost încadrate pe loc.
Angajatorii prezenţi la eveniment au oferit locuri de muncă în următoarele domenii: construcţii, comerţ, asigurări, industrie uşoară, operatori mase plastice, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.