Ucigaşul lui Vivien Dragoş condamnat la 19 ani şi 4 luni de puşcărie

vivien
Tribunalul Satu Mare s-a pronunţat azi, 24 aprilie în cazul lui Ovidiu Deteşan, cel care a violat-o şi a ucis-o în toamna anului trecut (2013) pe Vivien Dragoş, o fetiţă de doar 10 anişori. Sentinţa pronunţată azi de instanţă nu este însă definitivă, ea putând fi atacată cu apel în decurs de 5 zile de la pronunţare. Sentinţa Tribunalului Satu Mare a fost pronunţată în lipsa ucigaşului care se află în acest moment în arest preventiv.

Pentru infracţiunea de viol, Deteşan a fost condamnat la 8 ani de închisoare iar pentru cea de omor calificat la 16 ani şi opt luni şi interzicerea drepturilor cetăţeneşti pentru o perioadă de 5 ani, după ispăşirea pedepsei. Instanţa a contopit cele două pedepse, aplicând sentinţa cea mai grea de 16 ani şi 8 luni de puşcărie la care a mai adăugat un spor de 2 ani şi 8 luni, rezultând pedeapsa finală de 19 ani şi 4 luni de detenţie. Judecătorul Remus Nemeş a declarat că în cazul lui Deteşan au fost aplicate cele mai grele pedepse prevăzute de noul Cod Penal.

Sentinţa nu este însă definitivă putând fi atacată cu apel în decurs de 5 zile de la pronunţare.

Vă reamintim că în data de 6 octombrie 2013, Ovidiu Deteşan a violat-o iar apoi a ucis-o pe Vivien Dragoş. După săvârşirea oribilei crime ucigaşul a pus cadavrul într-un sac de plastic apoi l-a aruncat în lacul Cubic. După mai multe zile de căutări la care a participat chiar şi ucigaşul, acesta şi-a recunoscut fapta, el fiind cel care le-a arătat anchetatorilor locul în care a ascuns cadavrul micuţei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.