Bia şi Biuţă reţinuţi pentru 24 de ore

bia1bia1-2
Ionel Rostaş senior (Bia), de 53 de ani şi fiul acestuia, Ionel Rostaş jr. (Biuţă) de 33 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de vineri, 25 aprilie, cei doi bărbaţi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cei doi învinuiţi au fost reţinuţi în urma percheziţiilor efectuate azi, 24 aprilie de către poliţiştii de la Investigaţii Criminale Satu Mare la casa acestora de pe strada Zefirului nr. 8.

Potrivit anchetatorilor, de la sfârşitul lunii martie şi în cursul acestei luni (aprilie), Bia şi Biuţă s-au dus de mai multe ori la sediul profesional (sediul în care o persoană fizică autorizată/titular întreprinderii individuale/întreprindere familială îşi desfăşoară activitatea economică) al unui sătmărean pe care l-au ameninţat şi şantajat cerându-i 5.000 de euro.

În cursul percheziţiilor efectuate azi oamenii legii au ridicat din casa de pe Zefirului mai multe arme albe şi un pistol marca „Gamma”, de calibru 4,5 mm, având seria polizată.

Pentru şantaj Codul Penal prevede o pedeapă de la 2 la 7 ani închisoare iar pentru violare de sediu profesional de la 3 luni la 2 ani de puşcărie.

Bia şi Biuţă sunt cercetaţi în stare de reţinere urmând ca vineri să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Un Comentariu la "Bia şi Biuţă reţinuţi pentru 24 de ore"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.