Patru sportivi de la „Nomad Kayak” Satu Mare vor participa la maratonul de pe Mureş

Rajmond2
Rajmond Molnar, Ionuţ Stancovici, Mircea Crişan şi Hallász Attila, sportivi în cadrul Asociaţiei „Nomad Kayak” din Satu Mare vor participa la cea de-a V-a ediţie a competiţei internaţionale de caiac-canoe, „Mureş Marathon”. Concursul dedicat amatorilor se va desfăşura în perioada 25-27 aprilie, în Defileul Mureşului, între localităţile Meştera şi Răstoliţa.
Sătmărenii noştri s-au înscris atât la startul maratonului de 24 de kilometri cât şi la proba de slalom pe ape repezi. La proba de maraton, sportivii vor porni în cursă din localitatea Meştera, de la distanţa de 30 de metri de râu, fiind nevoiţi să se comporte ca o adevărată echipă pentru a ajunge cât mai repede cu ambarcaţiunea la apă, să se îmbarce şi să pornească la drum. Competiţia se încheie în localitatea Răstoliţa.
În ceea ce priveşte proba de slalom, aceasta constă în traversarea cât mai rapidă a râului prin nişte porţi special amenajate. În cadrul acestei probe sportivii vor avea nevoie de multă îndemânare pentru a-şi putea conduce ambarcaţiunea pe celălalt mal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.