Magyar Lóránd, noul lider al grupului UDMR din Consiliul Local

Magyar-Lorand

În cadrul şedinţei de miercuri, 16 aprilie reprezenţii UDMR Satu Mare au analizat activitatea şi rezultatele liderului de grup a formaţiunii politice din Consiliul Municipal, Maskulik Csaba, având în vedere că mandatul acestuia a expirat de un an.

După această analiză, reprezentanţii au acordat votul de încredere pentru Magyar Lóránd care este noul lider de grup. “Doresc o comunicare echilibrată cu instituţiile şi cu domnul primar. Eu consider că trebuie să constituim opoziţie constructivă, atât timp cât nu avem viceprimar trebuie să lucrăm din opoziţie. Acesta nu înseamnă că vom împinge activitatea grupului la o extremă, nici în viitor nu intenţionăm să spunem nu la toate iniţiativele, dar când nu suntem de acord cu o propunere ne veţi auzi vocea fiindcă aceasta este o politică demnă de opoziţie”, a declarat Magyar Lóránd, consilier local UDMR din 2008.

Magyar Lóránd este vicepreşedinte al UDMR Satu Mare, preşedinte în Comisia pentru sănătate, protecţie socială, sport şi tineret.

“Magyar Lóránd este pregătit din punct de vedere profesional şi are experienţa politică necesară pentru a îndeplini cu succes noua sarcin”, a declarat Pataki Csaba preşedintele organizaţiei judeţene a UDMR Satu Mare menţionând totodată că destoinicia lui Magyar Lóránd este evidenţiată şi de locul 13 pe care acesta îl ocupă pe listele candidaţilor pentru Parlamentul European.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.