Licitație pentru vânzarea de terenuri la Luna Șes

Aurelia Fedorca

Conducerea primăriei orașului Negrești-Oaș a stabilit data licitației deschise cu strigare pentru vânzarea de terenuri în zona turistică Luna Șes. Licitația va avea loc în data de 19 mai, la ora 11.00, la sediul Primăriei.

Primăria orașului Negrești-Oaș scoate la licitație un număr de 17 loturi de terenuri în cea mai bună zonă a stațiunii turistice Luna Șes, în zona cuprinsă între schitul mănăstiresc Luna Șes și baza pârtiei de schi, de-a lungul drumului de acces. Loturile au fiecare câte 20-30 ari, prețul de pornire a licitației fiind de 3.000 de euro/ar.

Aceste terenuri sunt destinate exclusiv persoanelor juridice care doresc să construiască spații de cazare (pensiuni agroturistice, hoteluri, moteluri) sau restaurante. „Aceste 17 loturi pe care le scoatem acum la licitație sunt destinate, în exclusivitate, persoanelor juridice care doresc să investească la Luna Șes. De când ne-am anunțat intenția s-au interesat multe firme despre oportunitatea de a investi în zonă, ceea ce este un semnal foarte important pentru noi. Sper ca la licitația care va avea loc în 19 mai să participe cât mai mulți investitori”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Dacă la licitația din 19 mai nu vor fi vândute toate cele 17 loturi de teren, o altă licitație va fi organizată peste două săptămâni.

În acest an, Primăria Negrești-Oaș va scoate la licitație și terenuri destinate construcției de cabane sau pentru alte activități. Din fondurile care vor fi adunate din vânzarea de terenuri, conducerea Primăriei Negrești-Oaș vrea să finalizeze construcția stațiunii Luna Șes.

Proiectul stațiunii Luna Șes prevede finalizarea pârtiei de schi, iar în paralel atragerea de fonduri și demararea unor investiții pentru amenajarea de spații destinate unor sporturi care pot fi practicate în toate sezoanele.

Condițiile de desfășurare a licitației sunt cele prevăzute în Regulamentul de organizare și desfășurare a licitației și Caietul de sarcini, documente care pot fi achiziționate contra sumei de 200 lei de la sediul Primăriei Negrești-Oaș, situat pe strada Victoriei nr. 95-97, de la Serviciul proiecte și achiziții publice. Informații suplimentare se pot solicita la numerele de telefon 0261.854.845 int. 113 sau 105. Persoanele de contact sunt Niculina Keresztszegi – șef serviciu proiecte și achiziții, telefon 0740.084.412, respectiv Ioan Radu Grigoraș – secretar, telefon 0745.357.373.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.