“Plopstock” promo party vineri seara la Satu Mare

Promo-Party
Festivalul “Plopstock” se întoarce și anul acesta la Satu Mare cu cea de-a V-a ediție. Evenimentul se va desfăşura în perioada 21-23 august iar organizatorii promit trei zile de nebunie, relaxare şi muzică bună. În acest an, evenimentul va fi promovat prin petreceri marca “Plopstock” în mai multe orașe, printre care: Bistriţa, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea şi nu în ultimul rând, la Satu Mare.

Astfel, vineri (18 aprilie) seara de la ora 21.00 cei interesaţi de “fenomenul Plopstock” sunt invitaţi la ciuperca din zona Taberelor Şcolare de lângă ştrand (strada 24 Ianuarie, nr. 17) la un party pe cinste. Managerul evenimentului, Mihai Antonescu ne-a declarat că la acest party de promovare vor participa şi trei DJ-i din Germania, Anglia şi România, iar preţul unui bilet de intrare este de 10 lei. Biletele se pot achiziționa de la cafeneaua “The LINE”, de lângă Turnul Pompierilor dar vor putea fi cumpărate şi la intrarea la party-ul de vineri seara.

Mulți nu știu, dar Festivalul “Plopstock” a început în vara anului 2010 la inițiativa unor băieți care, după ce au participat la diferite festivaluri de muzică, au dorit să aducă acest sentiment și în orașul lor. Pentru început a fost de ajuns o scenă improvizată din scânduri și lăzi de bere, amplasată în fața localului “Fântâna cu bere”, la umbra celor doi plopi, însă, cu timpul, evenimentul a luat amploare, transformându-se într-o adevărată tradiție pentru oraș. Anul trecut, festivalul a strâns peste 2.000 de oameni, care s-au bucurat de muzică bună, jocuri și distracție în cele două zile.

Festivalul are ca sponsor principal Primăria municipiului Satu Mare iar ca partener Directia Judeţeană de Tineret şi Sport (DJTS).

Mai multe detalii se pot obţine site-ul www.plopstock.ro sau pe Facebook la adresa www.facebook.com/festivalplopstock.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.