E oficial: Sergiu Băbăşan este candidatul Forţei Civice în Colegiul 2

Sergiu-babasan
Aşa cum v-am anunţat în rândurile unui articol publicat în cursul zilei de marţi, 15 aprilie, Sergiu Băbăşan este candidatul Partidului Forţa Civică la alegerile parlamentare parţiale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 2. Dacă până mai ieri erau doar zvonuri, venite însă din medii politice bine informate iată că azi, 16 aprilie candidatura lui Sergiu Băbăşan a devenit bătută în cuie. Acesta va candida în „culorile” Forţei Civice pentru a obţine un loc de deputat în Colegiul 2, la alegerile ce vor avea loc pe data de 25 mai.

Pentru lansarea candidaturii acestuia a venit la Satu Mare şi preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu (MRU). „Domnul Băbăşan este un foarte serios şi remarcat coleg care, venind din societatea civilă şi gândind aidoma nouă ni s-a alăturat şi va candida pe Colegiul 2. Colegiu pe care sper ca moral şi politic să-l salveze după ce Ovidiu Silaghi a lăsat pe acolo o dâră”, a declarat Ungureanu.

În luarea de cuvânt Sergiu Băbăşan a subliniat faptul că „suntem aici pentru a spune clar că noi ştim că Sătmarul are nevoie de o nouă clasă politică. Prosperitatea este incompatibilă cu corupţia şi nepotismul. M-am alăturat Forţei Civice pentru că îl cunosc pe domnul preşedinte Mihai Răzvan Ungureanu, cunosc valorile pe care le reprezintă şi ştiu că în jurul acestei formaţiuni politice vom coaliza valorile de dreapta din România. Voi candidada pe Colegiul 2 pe care îl cunosc deoarece tot acolo am candidat şi în 2012 din partea Alianţei România Dreaptă (ARD). Şi atunci am fost susţinut de domnul Mihai Răzvan Ungureanu. Ştiu că nu va fi o bătălie uşoară şi că vom trece prin momente de foc. Pe final urez tuturor contracandidaţilor mei mult succes în alegeri şi să câştige cel mai bun”.

Vă reamintim că Sergiu Băbăşan a mai candidat la alegerile locale din vara lui 2012 pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare din partea Partidului România Mare (PRM), iar în luna decembrie al aceluiaşi an la scrutinul pentru parlamentare, în Colegiul 2, însă de această dată din partea ARD.

 

4 Comentarii la "E oficial: Sergiu Băbăşan este candidatul Forţei Civice în Colegiul 2"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.