Ciprian Ardelean: „PSD porneşte din poziţia de lider, cu prima şansă, în această competiţie electorală”

psd-ciprian-ardelean
„Ciprian Ardelean este un avocat de succes şi un profesionist de mare valoare. Este colegul meu în Consiliul Judeţean Satu Mare, şi eu sunt ferm convins că este omul care trebuie să ajungă în Parlamentul României”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor în cadrul conferinţei de prezentare a candidatului Partidului Social Democrat, Ciprian Ardelean pentru alegerile parlamentare parţiale în Colegiul 2.

La conferinţa de presă, alături de Mircea Govor şi candidatul PSD în Colegiul 2, Ciprian Ardelean, au participat şi preşedintele executiv al formaţiunii politice, primarul Dorel Coica, repectiv preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare, consilierul municipal Manuela Rogoz.

„Ciprian Ardelean este un avocat de succes care are rezultate foarte bune pe plan profesional. Este colegul meu în Consiliul Judeţean. Este consilier judeţean din 2008, deci în prezent este la al doilea mandat. Ciprian Ardelean este absolventul a două facultăţi, cel de drept şi psihologie, şi este doctorand în ştiinţe juridice. Nu ştiu câţi se pot mândri cu asemenea realizări. Eu zic că sătmărenii pot să voteze cu încredere candidatul nostru pentru Colegiul 2. În ciuda zvonurilor care au fost în ultima perioadă eu am zis că nu voi accepta să candideze decât un candidat sub sigla celor trei trandafiri, pe care îi iubesc atât de mult. Cu candidatul nostru, cu Ciprian Ardelean, viitorul sună bine”, a declarat Mircea Govor.
În luarea de cuvânt, preşedintele executiv al PSD Satu Mare, dr. Dorel Coica l-a caracterizat pe avocatul Ciprian Ardelean ca fiind „un tip serios şi muncitor. Dacă vă amintiţi, în 2012 era cât pe ce să-l bată pe Kereskenyi în Colegiul 5. Eu îl sprijin pe Cipri. Are aproape jumătate din electorat pe raza municipiului Satu Mare acolo un eu am câştigat alegerile cu un scor foarte bun în faţa fostului primar. Eu cred că restul candidaţilor nu au nicio şansă şi cred că Cipri o să câştige şi va fi viitorul deputat în Parlamentul României”.

Preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Manuela Rogoz a declarat că Ciprian Ardelean „este un profesionist şi un om integru. Vom face tot ce se poate pentru a obţine scorul cel mai bun cu candidatul cel mai bun”.

În luarea de cuvânt Ciprian Ardelean le-a mulţumit celor prezenţi pentru susţinerea în ceea ce priveşte candidatura sa în Colegiul 2. „Privesc această propunere ca pe o răspundere în faţa colegilor mei dar şi în faţa cetăţenilor. Cred că în Parlamentul României este nevoie, în primul, şi în primul rând de jurişti care să se priceapă la legi. Cred că PSD porneşte din poziţia de lider, cu prima şansă, în această competiţie electorală”.

În ceea ce priveşte candidatura lui Ovidiu Silaghi, social-democratul Ciprian Ardelean a subliniat faptul că „sunt unii care s-au lăudat că fac drumuri şi poduri şi acum vor din nou să candideze. Vreau să vă spun că drumul care face parte din Colegiul 2 a fost finanţat de ministerul prietenului şi colegului nostru, Dan Şova. Dacă este cineva care poate să-şi aroge vreun merit pentru finalizarea lucrărilor la acel drum este domnul preşedinte Mircea Govor şi desigur, Dan Şova”.

La finalul conferinţei de presă Mircea Govor a declarat că doreşte o competiţie civilizată. „O să fie o diferenţă mare între Ciprian Ardelean şi restul candidaţilor. Eu mizez pe un scor de 35-40% pentru Ciprian Ardelean. Din acest moment lăsăm timpul să-mi dea dreptate şi când vom trage linie veţi vedea că Ciprian Ardelean va fi câştigătorul alegerilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.