Primăria premiază „cuplurile de aur”, sportivii şi elevii olimpici

dorel-coica
Miercuri, 16 aprilie, 27 de cupluri din municipiul Satu Mare vor fi premiate cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la încheierea căsătoriei. Evenimentul se va desfăşura cu începere de la ora 11.00, în sala de căsătorii a municipiului Satu Mare.

Potrivit celor declarate de primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 14 aprilie “voi propune consilierilor locali să premiem şi cuplurile care au împlinit 60 de ani de la încheierea căsătoriei”. Cuplurile vor fi recompensate cu câte 500 de lei în baza HCL nr. 216/10.11.2005.

De asemenea, în cursul zilei de marţi, 15 aprilie, cu începere de la ora 13.00, primarul va premia şi un număr de 93 de sportivi care s-au remarcat la concursurile naţionale şi internaţional în ramurile sportive în care activează.

De asemenea, vineri, de la ora 11.00, va avea loc şi premierea elevilor olimpici. Festivităţile de premiere ai sportivilor dar şi ai elevilor olimpici se vor desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.