Nagy Szabolcs este candidatul UDMR în Colegiul 2

Nagy-SzabolcsIncertitudinile în privinţa candidatului UDMR pentru alegerile parţiale din Colegiul 2 au luat sfârşit. La întâlnirea de sâmbătă,12 aprilie a Organizaţiei Judeţene UDMR Satu Mare s-a decis sprijinirea candidaturii lui Nagy Szabolcs pentru obţinerea unui mandat de deputat la alegerile parţiale din data de 25 mai în circumscripţia rămasă vacantă în urma demisiei lui Ovidiu Silaghi. În prezent, Nagy Szabolcs îndeplineşte funcţia de preşedinte executiv al UDMR Satu Mare.

“Nagy Szabolcs este un tânăr pregătit, ambiţios membru al UDMR-ului şi cu rădăcini în această zonă. Dar nu numai aceste calităţi îl îndeamnă pentru această candidatură, ci mai ales cunoştinţele şi experienţa acumulate pe parcursul aniilor pe care le-a petrecut în cadrul Consiliului Judeţean. În calitate de preşedinte executiv al UDMR Satu Mare, a obţinut o imagine mai detailată privind posibilităţile şi problemele oamenilor care trăiesc şi muncesc în judeţ şi în circumscripţia electorală nr. 2. Posibilităţi pe care prin calitatea de deputat le-ar putea lărgi, iar pentru rezolvarea problemelor ar putea obţine soluţii eficiente”, a declarat senatorul Pataki Csaba, preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare.

Conform OUG pentru alegerile parţiale din 25 mai, este declarat câştigător candidatul care primeşte cele mai multe voturi din primul tur, ne mai fiind necesar obţinerea jumătăţii plus unu din totalul de voturi valabil exprimate.
“Voi răsplăti încredera acordată prin a promite că voi face totul ce îmi stă în putere pentru a câştiga aceste alegeri. Pentru mine candidatura reprezintă o mare onoare, dar în acelaşi timp şi o mare responsabilitate. Iar pentru UDMR reprezintă o şansă uriasă pentru a creşte influenţa în judeţ”, spune Nagy Szabolcs.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.